iulianpry Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 poi atunci incepe sa distorsioneze...e un lucru normal pentru astfel de amplificatoare..sunt pentru auditii decente de interior nu pentru forja. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Daca las volumul mai mic din calculator respectiv din player si dau amplif la maxim nu se aud distorsiuni si nici un fel de fasait/baraitAsa ar fi normal sa procedezi in acest caz.Cum dau mai tare din volum incepe "distractia" si incep boxele sa faca urat. ... cine te obliga sa faci asa? Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Nu ma obliga nimeni.Dar daca vreau sa ascult muzica cu ceva volum trebuie sa dau mai tare presupun, nu stiu, asa cred eu.Daca vroiam sa ascult incet atunci nu ma complicam sa mai postez aici si luam doua boxe de calculator la 10w-20w si eram fericit pana la adanci batraneti. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 daca vreau sa ascult muzica cu ceva volum trebuie sa dau mai tareBineinteles, dar numai daca amplificatorul poate "duce"... Daca vrei sa se auda mai tare, foloseste difuzoare cu SPL mai mare >>> 3db in plus este echivalentul dublarii puterii amplificatorului. Cine are o chinezarie de difuzor cu SPL de maxim 90db (cu indulgenta!) si "da" in el cu 100W, daca ia un difuzor serios cu SPL de minim 97db se va auzi (la aceeasi putere de iesire a amplificatorului) ca si cum ar avea aplicat ceva mai mult de ...400W (in comparatie cu primul difuzor). Succes! Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Pai boxele in care "dau" sunt pioneer cs-797 cu filtrele originale, deci nu sunt niste chinezarii.Sunt de 110w iar pe fisa amplificatorului sunt trecuti 70w.Am vrut sa o adaug aici dar nu merge ca este peste 2.0MB :cry: Spl-ul boxelor nu il stiu....... Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Gata am gasit o modalitate sa uploadez schema sony-ului. :dans:Din pacate nu pricep prea multe din acea schema :cry: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Bravo! Păi e diferenţă între 441 şi 411. Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Trebuie avute in vedere urmatoarele :-radiatorul finalilor e unul" economic".-radiatorul driver-ului e cam la fel,din fier cuprat.-supraincarcarea poate duce la defectarea finalilor care "trag" dupa ei si driverul upc1342 care nu se gaseste usor.-lucrul in regim de "clipping "poate duce la defectarea difuzoarelor .E poate mai indicat un VU-metru cu led alimentat din semnalul audio care poate fi fixat pe boxe-era folosit la unele incinte bulgaresti. Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Am postat in graba(panicat de caldura din camera generata de acesta).Rectific , numele amplificatorului este Sony TA-F411R.Astazi s-a prezentat mai bine(i-am trantit respectivul ventilator "baban" cu alimentare proprie) tinut la 40-50% aproximativ 10 ore in care s-a saturat de atata harpa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum