Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor ADXL 202(masoara vibratiile)

Vizitator nelutu88

Postări Recomandate

Vizitator nelutu88

Salut! Am si eu de facut un proiect care consta in masurarea acceleratiei pe 2 axe cu ADXL 202 care masoara vibratiile. am senzorul ...dar nu stiu cum sa fac legatura intre el si calculator...pt a obs niste grafice...sa vad cand o ia razna o masinaria electrica(vibreaza prea tare,pericol de defectiune)...etc :) Sper ca mi ati inteles problema:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Intreaba-l pe fratele Goagal. Vei gasi multe aplicatzii sub forma de ANxxx (application note). E clar ca nu vei putea face interfatazrea cu PC-ul direct. Ai nevoie fioe de o placa de achizitie generica si un soft al acesteia care sa preia informatiile sa le afiseze, fie de un ciercuit suplimenatre cu micocontroler care sa faca trecerea de la formatul datelor exportate de senzor la ceva mai usor de citit direct in PC. AN-ul il cauti dupa ce stii foarte bine care este domeniul de masura de interes, pentru ca in functie de acesta variaza parametrii de configurare ai modulului de achizitie biaxa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări