clauuuu Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Am un satelit cu un tweeter de 1" si boxa de 4"..boxa scoate si bass ( destul de puternic ) si voce.Problema e urmatoarea.. cand il dau pe bass 'cârâie' .. am desfacut boxa si am dat drumul la boxa fara incinta.. bass-ul se aude chiar bine nu se aude niciun sunet ciudat.. ma mirat faptul ca magnetul e mai mare ca boxa incinta e din pal ( nu stiu grosimea.. )..marimi: W147xH219xD140 Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Este normal ca un dufizuor de bass sa aibe magnetul mare.Verifica cutia sa nu aibe vreun panou slabit filtrele din interior sa fie bine fixate si la montarea difului de bass sa nu se deformeze sasiul acestuia.Iar daca nu ai filtre de separatie in incinta monteaza neaparat unul.Deasemeni daca diful de bass a fost montat de tine uita-te ca membrana acestuia sa nu atinga in excursie maxima marginea decuparii din panoul frontal sau altceva din interiorul incintei(fire de exemplu). Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 pai am 2 filtre inauntru..ori rezistente ( nu stiu prea bine ca sunt incepator ) dar cred ca sunt filtre..difuzorul nu este montat de mine,doar desfacut Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 sa inteleg ca nu se poate rezolva.. Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Incearca fara filtru' la difuzoru' de medii-bass sau ce o fi......leaga-l direct si vezi daca mai ,,caraie"Daca nu inseamna ca are filtru' ceva .........parerea mea Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 pai am 2 filtre inauntru..ori rezistente ( nu stiu prea bine ca sunt incepator ) ... posteaza macar o poza cu acele OZN-uri ! Link spre comentariu
Vizitator sanduszel Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 buna!am un sistem home cinema genius 5.1 si dintro data nu mai merge nici un difuzor doar sub -ul. care ar fi problema la el? daca stie cineva va rog ajutati-ma! va multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 am un sistem home cinema genius 5.1 si dintro data nu mai merge nici un difuzorDaca este defect, du-te cu el la cineva care se pricepe - daca il desfaci si umbli in el, poate il strici mai rau! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum