AdyXXL Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 De curand am achizitionat o statie philips fa561 8ohmi-16ohmi 4 iesiri....si as vrea sa cumpar niste boxe de 150W dar pe 6 ohmi pentru a le folosii pe la petreceri.....credeti ca ar merge combinatia ? sau se duc boxele/statia (din diferenta de ohmi) Multumesc anticipat! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 E amplificator Hi-Fi, home use, nu e indicat sa mergi cu ea la petreceri. E ca si cum ai merge cu masina proprie la raliu. Nu e nici puternica pt asa ceva si o vei tine la capacitate maxima si pana la urma o sa cedeze.Depinde de amploarea petrecerilor. Ar fi bine sa iti faci niste boxe cu difuzoare pt sonorizari ca sunt mai sensibile, au SPL mai mare. Si poate pe viitor iti iei si amplificator profesional.Si mai ales ca vrei sa faci asa ceva cu amplificatorul cauta difuzoare de 8 ohmi, mai ales ca si specifica sa fie de peste 8 ohmi. Link spre comentariu
AdyXXL Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 e destul de buna statia. am pus-o pe 2 boxe electomures de 200W buc. si la jumate se auzea super bine destul de tare ....la maxim nu am dat pentru ca am folosito la o sonorizare la un liceu pentru karaoke dar sunt sigur ca pentru petreceri in spatii mai micute ....in apartamente si sali mai mici ar face fata:D Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 daca nu a fost macelarita(reparata grosolan) ar fi pacat sa o chinui pe la petreceri unde de obicei nu prea se tine cont de fidelitate.dupa cum observi in ea,radiatorul e destul de mic,subdimensionat zic eu,pt caldura disipata de finali la peste 60% din putere,e ceva tipic pt amplificatoarele philips din gama/generatia aceasta.daca tot nu ai de gand sa o folosesti in conditiile pt care a fost ea proiectata,foloseste un cooler sau doua,de genul celor de sursa pc,montate sub carcasa,in dreptul radiatorului,cu fluxul de aer spre radiator(in sus).atentie la impedanta boxelor,desi protectia la cc ,iar la unele modele si la scurt circuit pe iesire,este foarte "atenta",o folosire pe o rezistenta de sarcina la peste 60% din potentialul ei ii poate fi fatala,iar cu finali si prefinali de calitate,imperecheati,cum facea philips in trecut,cam greu te mai intalnesti acum.legat de boxe,dupa cum spunea si colegul mai sus,unele cu spl cat mai mare si cu putere egala cu cea debitata de amplificator, ar fi ok. Link spre comentariu
AdyXXL Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 multumesc pentru informatii;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum