Vizitator gangara Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Salutare stimabililor,Tocmai ce mi-am procurat un pick-up NAD si nu pot sa il folosesc. Detin mai multe amplificatoare dintre care si un A350 (EI). Din pacate l-am facut franjuri. As dori sa iau premplificatorul de PU-MAG din el si sa il conectez la un amplif WEGA sau Radiotechnika. Beleaua este ca am taiat toate firele care intra si care ies din preamplif (nu stiu ce a fost in mintea mea) si nu mai am habar care cum vin (nu toate firele au culori distinctive). Am schema A350, dar mare lucru nu inteleg (schema neclara si slab intuitiva pt mine)...sorry.Daca cineva are un A350, si stie care cum vin...un mare multumesc.Eventual o sa atasez o poza "interioara" sa prezint situatia, in cazul in care cineva e dispus sa ma ajute. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 E simplu: elimini din schemă repetoarele ptr înregistrare, încercuite cu roşu şi urmărind notaţiile de la cosele plăcii refaci legăturile: d la +45V, e la -45V, 16 masă alimentare, ieşire şi ecrane la cablurile de ieşire, 101,102 intrări, 11 masă intrare, şasiu şi ecrane la cablurile de intrare, 103,104 ieşiri. Înlocuieşte cond electrolitici şi micşorează C111,112 la 2,2...3,3nF. Link spre comentariu
Vizitator gangara Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Merci mult pentru raspuns,Preamplificatorul il pot alimenta si la o tens mai mica? Amplificatorul pe care vreau sa pun preamp este alim cu 30V.Ai spus sa elimin din schema repetoarele de inreg. Asta implica vreo modificara a placii sau pur si simplu nu ma mai folosesc de acea parte?Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Repetoarele le desfinţezi total, sînt inutile ptr preu şi încarcă alimentarea. Dezlipeşti piesele de pe placă. Nu e greu findcă sînt grupate separat de preu.Ptr alimentare la tensiuni mai mici, în jur de +/-30V, modifici cîteva piese: D101,102,103,104 cu Zenere la 24V şi R141,142,143,144,145,146,147,148 cu 330...470 Ohmi/1W. Ţi-am trecut pe schemă şi tensiunile mai vizibil. În schemă apare o greşeală: C119 e trecut ca 220uF/25V, original trebuia la 40V, ca şi C115. Îi poţi pune acum pe toţi de 220uF/35...50V. Link spre comentariu
Vizitator gangara Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Ms mult pentru explicatii,Sper ca saptamana asta sa ma ocup de asta. Mai mult ca sigur o sa intampin pb...insa sper sa nu.Am gasit intr-o carte "montaje el de vacanta" ed albatros parca, niste scheme special concepute pt doza elmg cu corector RIAA. Erau super simple de realizat. Cred. Nu ar fi sigur sa imi fac unul ca acela? Unele erau chiar cu integrate. Oricum, o sa incerc mai intai cu acesta pe care il am deja..Ms inca o data. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum