Vizitator danny4you Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Am nevoie si eu de ajutor. Vreau sa imi schimb ledurile smd din tabloul de bord al loganului meu. Problema e ca nu stiu ce tip de leduri smd sa iau am citit pe forumuri si am gasit ca trebuie smd3528 140°, dar nu stiu cati mcd trebuie sa aiba, si care e diferenta intre astea si cele smd3528PLCC. Link spre comentariu
Vizitator uly Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Ia cate un led de proba si testeaza sa vezi care are intensitatea si unghiul de iluminare necesare pentru a-ti lumina bordul... Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Sint niste baieti pe net care au led-uri exact pt. ce-ti trebuie tie, dar nu pot sa-ti dau site-urile deoarece se considera reclama. Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 am ledurile dar nu stiu care e diferenta intre led smd3528 si cele smd3528PLCC. Si dece sunt bune alea si dece nu celelalte. Link spre comentariu
Vizitator danny4you Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum