__farad__ Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 @Jimmy asa credeam si eu.Dar daca vrei iti trimit una din boxele (cealalta s-a dus de mult)la care am patit chestia asta.Desi logic este cum spui tu uite ca practica a contrazis.Oricum fiind destul de "obosite" boxele mele pare sa fi fost un factor al problemei pt ca dupa un timp au inceput sa zdrangane oricum asa ca le-am "tras pe dreapta".Nu avea rost sa ma chinui sa schimb suspensiile.Explicatia nu am cautat-o nici atunci nici acum de ce s-au manifestat asa.Ampliful inca duce bine Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Practica nu a contrazis absolut nimic. Daca difuzorul are o problema, si suportul bobinei loveste in backplate, va lovi de fiecare data cand aplici difuzorului o sinusoida cu amplitudinea potrivit de mare, fara sa tina cont de nici o 'polaritate'. Din ce spui tu, eu tind sa cred ca are ampliful tau o problema, si pe una din alternante amplitudinea e mai mare decat pe cealalta (poate are offset mare). Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Nu te contrazic este posibil deoarece nu l-am verificat niciodata(o singura data l-am desfacut sa-l curat) este un amplif vechi GRundig de 2x40W luat la mana a doua si folosit rar.Dar de auzit se aude bine(cam slabut pe partea de inalte pt urechea mea dar per total ok) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 am vazut problema asta cu sinusoida inegala la un Dynacord CL2000deci este posibil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum