nic0las Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Dau urmatoarea configuratie : Placa de baza Gigabyte Procesor Intel Celeron dual core e1200 Socket 775 Rami 1 Gb ddr 2 667 Placa video ATI HD 2600 PRO (VISIONTECH)--512M HDD 200 GB Sunet si retea incorporate in placa de baza. Sistemul functioneaza perfect fara nici o problema vreau doar sa trec pe AMD .Astept ofertele voastre. Fac schimb si intre placi de baza impreuna cu procesor daca e AMD ! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Vezi ca aici se discuta numai probleme de natura hardware. Bazarul este putin mai jos... Link spre comentariu
nic0las Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Dau urmatoarea configuratie :Placa de baza Gigabyte Procesor Intel Celeron dual core e1200 Socket 775 Rami 1 Gb ddr 2 667 Placa video ATI HD 2600 PRO (VISIONTECH)--512M HDD 200 GB Sunet si retea incorporate in placa de baza. Sistemul functioneaza perfect fara nici o problema vreau doar sa trec pe AMD .Astept ofertele voastre. Fac schimb si intre placi de baza impreuna cu procesor daca e AMD ! Scuze am gresit ..... oricum nu il mai am l-am dat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum