nimeni_altci Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Salut...dupa ce mi-am realizat sistemul audio, am stat si m-am gandit de ce trebuie sa tin seama cand folosesc un filtru.......pe una din boxe am pus un filtru de la sal HV211A, ales din simplul motiv pentru ca era ieftin, iar difuzorul de medii joase nu e de la sal, doar tweeterul.Ce beneficii aveam daca luam un filtru mai scump, si ce dezavantaje ofera acesta?Si care este rolul filtrului, in afara de faptul ca limiteaza frecventele pe tweeter si dif? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator turbo Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 nu pretul conteaza, sunt unii care dau pret dublu triplu doar ca scrie o marca de fite (JBL, MNC sau mai stiu eu ce) pe el , dar e totuna, conteaza cum e proiectat, la ce frecvente taie si daca difuzoarele lucreaza bine in gama respectiva de frecvente. Asta trebuie urmarit, frecventele in functie de impedanta difuzoarelor. Aceleasi filtre utilizate la difuzoare de alta impedanta decaleaza taierea pe alte frecvente. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 In aceasta sectiune a forumului viewforum.php?f=4 vei gasi raspunsuri la intrebarile tale. Este suficient sa citesti cu atentie. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Octombrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2010 AM incercat si asa dar e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. Cum imi dau seama daca un difuzor lucreaza bine intr-o anumita gama de frecventa? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Citesti datele tehnice (parametrii) acelui difuzor sau/si il asculti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum