Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Importanta filtru audio

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut...dupa ce mi-am realizat sistemul audio, am stat si m-am gandit de ce trebuie sa tin seama cand folosesc un filtru.......pe una din boxe am pus un filtru de la sal HV211A, ales din simplul motiv pentru ca era ieftin, iar difuzorul de medii joase nu e de la sal, doar tweeterul.Ce beneficii aveam daca luam un filtru mai scump, si ce dezavantaje ofera acesta?Si care este rolul filtrului, in afara de faptul ca limiteaza frecventele pe tweeter si dif? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• nimeni_altci

2

Top autori în acest subiect

Vizitator turbo

nu pretul conteaza, sunt unii care dau pret dublu triplu doar ca scrie o marca de fite (JBL, MNC sau mai stiu eu ce) pe el , dar e totuna, conteaza cum e proiectat, la ce frecvente taie si daca difuzoarele lucreaza bine in gama respectiva de frecvente. Asta trebuie urmarit, frecventele in functie de impedanta difuzoarelor. Aceleasi filtre utilizate la difuzoare de alta impedanta decaleaza taierea pe alte frecvente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări