Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc colaborare programare pic 16f877a

Vizitator ram

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Mai concret.Am 15 butoane care le pun pe rand la masa . Ele trimit spre PC prin rs 232 a1 buton1 apasat si a0 buton1 eliberat ;b1 buton2 apasat sib0 buton2 eliberat...etc (asta fiind RX ptr PC)De la PC trimit A1 si aprinde becul 1 iar A0 stinge becul 1 A2=>bec 2 etc(TX ) Butoanele si becurile trebuie sa lucreze independent si uneori in acelas timp. Mentionez ca am montajul realizat cu un PIC 16F877A si softul dar daca dau comanda sa palpaie un bec ,butoanele ce trimit comenzi spre PC nu mai au efect si totul se blocheaza.Tai alimentarea si reiau.(0766 610 442)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator yo6hny

Cam cat ar costa un soft+pic care sa faca urmatorul lucru... sa faca jocuri de lumini cu leduri. sa aibe intre 6-9 iesiri si mai multe programe si daca se poate sa tina minte programlul la care a ramas in caz ca a ramas fara curent(dar nu neaparat). de ex primul program sa aprinda pe rand primele 3 canale dupa care toate 3 odata. al 2 lea sa aprinda pe rand 6 canale,dupa care sa aprinda 3 cu 3 si la sfarsit toate 6... ceva de genul as vrea cam 6 programele. si daca se poate sa pot seta viteza de rulaj si unu din programe sa aprinda ledurile asa treptat(dimer).

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator jancsika

Buna ziua tuturor---si eu as vrea o colaborare cu aceia care programeaza PIC-uri,dar la un pret mai de criza :rade: ,adica programarea sa nu prea depaseasca pretul PIC-ului...pe scurt as dori un coder RDS FM,care sa transmita pe rind informatii: ceas in format HH-MM-SS,temperatura XX C,nivelul combustibil,si un text maxim 64 caractere ales de mine,programabil prin USB,pentru temperatura si nivel combustibil ajunge 2 intrari ADC al PIC-ului...eu am vazut ca exista ca exista deja in anumite zone un fel modulator RDS pt temperatura,dar sa transmita temperatura numai,la un pret 300--400 Ron,mi se pare exagerat de scump...pt detalii scrieti-mi mesaj privat,si acolo va dau si un e-mail...multumesc...

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor---si eu as vrea o colaborare cu aceia care programeaza PIC-uri,dar la un pret mai de criza :rade: ,adica programarea sa nu prea depaseasca pretul PIC-ului...pe scurt as dori un coder RDS FM,care sa transmita pe rind informatii: ceas in format HH-MM-SS,temperatura XX C,nivelul combustibil,si un text maxim 64 caractere ales de mine,programabil prin USB,pentru temperatura si nivel combustibil ajunge 2 intrari ADC al PIC-ului...eu am vazut ca exista ca exista deja in anumite zone un fel modulator RDS pt temperatura,dar sa transmita temperatura numai,la un pret 300--400 Ron,mi se pare exagerat de scump...pt detalii scrieti-mi mesaj privat,si acolo va dau si un e-mail...multumesc...

Ceea ce doresti tu nu cred ca se poate realiza la pretul unui pic. Poate ca este exagerat pretul acelui modulator care iti indica temperatura pe casetofonul auto. Daca cineva iti va scrie acel soft+ partea de hardware, te va costa sigur peste 400 RON.
Link spre comentariu
Vizitator Gaabryel

Cam cat ar costa un soft+pic care sa faca urmatorul lucru... sa faca jocuri de lumini cu leduri. sa aibe intre 6-9 iesiri si mai multe programe si daca se poate sa tina minte programlul la care a ramas in caz ca a ramas fara curent(dar nu neaparat). de ex primul program sa aprinda pe rand primele 3 canale dupa care toate 3 odata. al 2 lea sa aprinda pe rand 6 canale,dupa care sa aprinda 3 cu 3 si la sfarsit toate 6... ceva de genul as vrea cam 6 programele. si daca se poate sa pot seta viteza de rulaj si unu din programe sa aprinda ledurile asa treptat(dimer).

Daca doresti sa fii mai exact cu ceea ce doresti te pot ajuta eu in privat.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări