Vizitator ram Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Doresc colaborare cu programatori de picuri (16 f 877a) pentru realizarea unui montaj ce lucreaza pe rs 232 cu 15 intrari si 15 iesiri ==comunicare cu PC-ul pe hiperterminal 0766610442 Link spre comentariu
puiu Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 1. Mai concret, ce doresti? Link spre comentariu
Vizitator ram Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Mai concret.Am 15 butoane care le pun pe rand la masa . Ele trimit spre PC prin rs 232 a1 buton1 apasat si a0 buton1 eliberat ;b1 buton2 apasat sib0 buton2 eliberat...etc (asta fiind RX ptr PC)De la PC trimit A1 si aprinde becul 1 iar A0 stinge becul 1 A2=>bec 2 etc(TX ) Butoanele si becurile trebuie sa lucreze independent si uneori in acelas timp. Mentionez ca am montajul realizat cu un PIC 16F877A si softul dar daca dau comanda sa palpaie un bec ,butoanele ce trimit comenzi spre PC nu mai au efect si totul se blocheaza.Tai alimentarea si reiau.(0766 610 442) Link spre comentariu
puiu Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 1. Vezi ca ti-am trimis un e-mail. Link spre comentariu
Vizitator dolhastelian Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Te ajut eu. lasa un mesaj Link spre comentariu
diablero Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Pot incerca sa te ajut eu, daca mai este de actualitate. Sunt tot din Bucuresti. Link spre comentariu
Vizitator yo6hny Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Cam cat ar costa un soft+pic care sa faca urmatorul lucru... sa faca jocuri de lumini cu leduri. sa aibe intre 6-9 iesiri si mai multe programe si daca se poate sa tina minte programlul la care a ramas in caz ca a ramas fara curent(dar nu neaparat). de ex primul program sa aprinda pe rand primele 3 canale dupa care toate 3 odata. al 2 lea sa aprinda pe rand 6 canale,dupa care sa aprinda 3 cu 3 si la sfarsit toate 6... ceva de genul as vrea cam 6 programele. si daca se poate sa pot seta viteza de rulaj si unu din programe sa aprinda ledurile asa treptat(dimer). Link spre comentariu
Vizitator jancsika Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Buna ziua tuturor---si eu as vrea o colaborare cu aceia care programeaza PIC-uri,dar la un pret mai de criza ,adica programarea sa nu prea depaseasca pretul PIC-ului...pe scurt as dori un coder RDS FM,care sa transmita pe rind informatii: ceas in format HH-MM-SS,temperatura XX C,nivelul combustibil,si un text maxim 64 caractere ales de mine,programabil prin USB,pentru temperatura si nivel combustibil ajunge 2 intrari ADC al PIC-ului...eu am vazut ca exista ca exista deja in anumite zone un fel modulator RDS pt temperatura,dar sa transmita temperatura numai,la un pret 300--400 Ron,mi se pare exagerat de scump...pt detalii scrieti-mi mesaj privat,si acolo va dau si un e-mail...multumesc... Link spre comentariu
gr1ph0n Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Buna ziua tuturor---si eu as vrea o colaborare cu aceia care programeaza PIC-uri,dar la un pret mai de criza ,adica programarea sa nu prea depaseasca pretul PIC-ului...pe scurt as dori un coder RDS FM,care sa transmita pe rind informatii: ceas in format HH-MM-SS,temperatura XX C,nivelul combustibil,si un text maxim 64 caractere ales de mine,programabil prin USB,pentru temperatura si nivel combustibil ajunge 2 intrari ADC al PIC-ului...eu am vazut ca exista ca exista deja in anumite zone un fel modulator RDS pt temperatura,dar sa transmita temperatura numai,la un pret 300--400 Ron,mi se pare exagerat de scump...pt detalii scrieti-mi mesaj privat,si acolo va dau si un e-mail...multumesc...Ceea ce doresti tu nu cred ca se poate realiza la pretul unui pic. Poate ca este exagerat pretul acelui modulator care iti indica temperatura pe casetofonul auto. Daca cineva iti va scrie acel soft+ partea de hardware, te va costa sigur peste 400 RON. Link spre comentariu
kit Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 @yo6hny: ti-am trimis mp Link spre comentariu
Vizitator Gaabryel Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Cam cat ar costa un soft+pic care sa faca urmatorul lucru... sa faca jocuri de lumini cu leduri. sa aibe intre 6-9 iesiri si mai multe programe si daca se poate sa tina minte programlul la care a ramas in caz ca a ramas fara curent(dar nu neaparat). de ex primul program sa aprinda pe rand primele 3 canale dupa care toate 3 odata. al 2 lea sa aprinda pe rand 6 canale,dupa care sa aprinda 3 cu 3 si la sfarsit toate 6... ceva de genul as vrea cam 6 programele. si daca se poate sa pot seta viteza de rulaj si unu din programe sa aprinda ledurile asa treptat(dimer).Daca doresti sa fii mai exact cu ceea ce doresti te pot ajuta eu in privat. Link spre comentariu
Vizitator Kilovolt Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Caut programator pentru PIC , numai din Iasi . Astept sa ma contactati la mail Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum