Vizitator buzaiandras Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Salutare,As avea nevoie de un sfat pentru achizitionarea unor capete de prelungitor.Ce marca/model recomandati? Nu as vrea sa cumpar turcisme/chinezarii .Mersi mult,Buzai Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Legrand, VI-KO am folosit cu rezultate bune.Daca nu intereseaza aspectul poti folosi sistemele modulare de la Master(Italia) Vimar, BTicino compuse din prize si vandoze cu montaj aparent(in esenta niste cutii) cupland o cutie de 6 module cu 3 prize a 2 module fiecare(avantajul consta ca se pot fixa usor pe perete si exista si variante cu factor de protectie la umezeala dezavantajul sunt destul de scumpe). Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Nu cred ca ar conta modelul atat de mult, ci lipitura pe care o faci intre cablu si capte. Eu am gasit niste capete fara intrerupator, cu ceramica , romanesti, pe la 10-12 lei. Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 De obicei aceste prelungitoare au contacte cu surub.Deci ar fi recomandabil sa se foloseasca papuci sau macar pini daca se va folosi cablu litat pt un contact cat mai bun.Apoi depinde si curentul ce va trebui sa il suporte(marea majoritate sunt concepute pt 16 amperi).Daca aveti un consumator mai mare de 3,5kW atunci va recomand prize si stechere de 25A sau 32A(seamana cu cele trifazice dar au numai 3 contacte) Link spre comentariu
Vizitator radu_cracu Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Vad ca esti din cluj, incearca la dennver, au prelungitoare romanesti. D-l farad a facut o recomandare buna. Dar la ce iti trebuie capete? gasesti stechere si module de prize cate vrei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum