strombi Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Salut!Ce m-am gandit zilele astea sa imi cumpar un modulator fm dar sa nu il connectez la bricheta masini(deoarece nu am) Il alimentez tot la 12V de la alt ceva.Dar vreau sa stiu daca:Sa zicem ca reusesc sa il alimentez si functioneaza modulatoru.Insa aici e mica mea nedumerire??!!Pot sa ascult muzica care emite pe modulator pe un aparat de radio obisnuit?Adica gasesc frecventa pe care el emite cu un radio?!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Exista si modulatoare FM care functioneaza cu 2 baterii AAA, sau de la portul USB, nu e necesar sa va complicati cu 12V.Tot vreo 25 lei costa unul...bineinteles ca puteti sa-l receptionati cu un radio, in banda de 88-108MHz. Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Pot sa ascult muzica care emite pe modulator pe un aparat de radio obisnuit?Adica gasesc frecventa pe care el emite cu un radio?!!Desigur. Una dintre conditiile respectate de schema de modulatie din FM este sa pastreze compatibilitatea cu receptoarele mono. Gandeste-te ca statiile FM stereo se aud corect pe receptoarele FM de buzunar, mono. Link spre comentariu
Optiplex Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 ma bag si eu in discutie cu o intrebare , am postat mai demult in legatura cu casetofonu de masina care merge in casa , nu am reusit sa ii adaug o mufa de aux asa ca merge doar pe radio , deci as putea alimenta un modulator de la aceeasi sursa si radioul sa cante de la el ? Link spre comentariu
mikella Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 desigur ca poti alimenta modulatorul de la aceiasi sursa,atata timp cat sursa scoate voltii de care are nevoie modulatorul.daca ai avea toate astea intr-o masina tot de la aceiasi baterie ar fi alimentate Link spre comentariu
Optiplex Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 totusi nu poti sa compari numarul de v si de amperi scos de o sursa de calc cu cei scosi de o baterie de masina , de-aia aveam eu nelamuriri , acum am inteles , multumesc mult . Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 nu poti sa compari numarul de v si de amperi scos de o sursa de calc cu cei scosi de o baterie de masina Intrebare: cu citi volti difera tensiunea de 12V eliberata de o sursa de calculator, fata de tensiunea de 12V existenta la bornele unui acumulator? Nu ma refer la capacitataea unei surse de alimentare de a elibera un anumit curent, ci numai strict, la tensiune. Link spre comentariu
Optiplex Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 nu poti sa compari numarul de v si de amperi scos de o sursa de calc cu cei scosi de o baterie de masinamda ... acum mi-am dat si eu seama ce tampenie am scris ... mea culpa... Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Nici o problema. Invatam mai usor din greseli; principal este sa nu le mai repetam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum