pelikanu Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Am prins de curand un tuner Tehnoton T01 (din linia DISCO 2202) care nu merge de nici o culoare.Nu merge pentru ca un alt nene electronist s-a bagat in el si a iesit varza. Nu merge absolut nimic la el inafara de alimentare .. am nevoie de o schema.Am cautat-o prin internet insa nu am reusit sa-i dau de cap. O are cineva? Link spre comentariu
pelikanu Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 In loc de UP, vin cu o imagine.Modelul este acesta:[attachment=0]Tuner.jpg[/attachment] Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Am gasit intr-un catalog TEHNOTON schema la SM 2201 sper sa-ti fie de folos,de orientare nu prea cred ca sunt mari deosebiri intre cfele doua modele. Link spre comentariu
pelikanu Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Multumesc mult.Credeam ca tuner-ul va ajunge doar un alt suport pentru praf. Se pare ca are o sansa. Link spre comentariu
gopo72 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 buna ziua ,pentru domnul SOLDAN daca mai aveti schema tunerului TEHNOTON T01,sau locul ude o pot gasi,am facut mute incercari si nu dau de ea,am tunerul si vreau sa il reconditionez,multumesc anticipat Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Va salut, aveti M.P. cu stima Soldan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum