Vizitator Ovidiu_v Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Salut,ma poate ajuta cineva cu un manual de service ptr tv sony kv-21cl10k? Link spre comentariu
tv1 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Sony KV-21CL1K_KV-21CL10K_KV-21FQ10K_BX-1 chassis_service manual Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 imi cer scuze daca deranjez si nu deschid alt topic cu referire la un SONY KV-21CL10K am si eu o intrebare referitoare la acest sasiu tv un prieten are o problema ciudata tv a ramas pe un program nu se poate schimba nici de la butoanele tv nici din telecomanda volum nu reactioneaza de nici un fel iar din telecomanda la prima apasare afisaza (11) la a doua apasare (T) la apasarea a treia ( KR TT-- 2.68R -- C A NORM RGBD ---- --- ) si se repeta ca la prima apasare mentionez ca orice tasta a telecomenzii este apasata afisaza pe rand 11,T ,KR......RGBD ---- ---,11,T sitot asa intrebarea este cum se poate rezolva si daca are cineva un bin -memorie CAT24WC16JI-TE13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum