adi_0106 Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 sunt si eu curios ...... cu un SPL de 117 db la 50 hz pana la ce distanta se aude in aer liber ??? :blink: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 La mine din casa cu un bp4 cu HP-15W basu se aude mai departe decat inaltele, din casa ( sw are o ampificare de kko ) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2005 stiu ca tu ii dai in gusa la hp15W cu amplifu de SW din genius 5.1dar nu am inteles ....... se aude mai departe .... afara ???? sau tot in casa la tine ? Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 Afara se aude cam pana la 50 m. ( cu un SPL destul de rezonabil, fara nici o marsuratoare - pana in 95 dB ).Se aude asa numai daca am o fereastra si usa deschisa.O sa incerc sa-ti trimit nisea poze sa vezi cam cum ar arata ( daca vrei ).La mine in casa se aude destul de bine, imi vibreaza caloriferul, usa, termopanul etc. Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 trebuie sa fie o formula sau ceva ca sa poti calcula cati dB sunt la x metri de boxa stiind ca ea scoate y dB, sau ceva de genul asta...stie cineva care e ????sau mai mult, ceva materiate de informare pe tema asta nu are nimeni, din greseala :crazy: ..ca ma intereseaza si pe mine... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 Parca orice program de simulare are o chestie unde se poate calcula SPl la distanta respectiva;WinISD are asa ceva la plot, unde pui in loc de 1 m cati m vrei si acolo vei obtine SPL la distanta pe care o vrei. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 La BassBocs nu am vazut nici eu asa cevsa, incearca cu WinISD Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 30, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2005 O sa incerc sa-ti trimit nisea poze sa vezi cam cum ar arata ( daca vrei ).La mine in casa se aude destul de bine, imi vibreaza caloriferul, usa, termopanul etc.pune pozele aici pe forum sa vada lumea partea aici cu vibratu caloriferului, usii, termopanului, etc ma incata la maxim :crazy: :naughty: Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 trebuie sa fie o formula sau ceva ca sa poti calcula cati dB sunt la x metri de boxa stiind ca ea scoate y dB, sau ceva de genul asta...stie cineva care e ????sau mai mult, ceva materiate de informare pe tema asta nu are nimeni, din greseala :crazy: ..ca ma intereseaza si pe mine...din cate stiu scade cu 6dB/dublarea distantei, asta in cazul in care radiaza in toate directiile.In cazul mediilor si a inaltelor atenuarea e de 3dB/dublare dist pt ca ele "bat" doar in fata. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 Poze: in curand;Azi am facut un test: am scos sw afara, i-am dat blana si spre fericirea mea basul se auzea un pic mai bine decat in casa ( nu aveam anumite varfuri de 60-65 Hz );Pe post de sat am folosit 2 boxe Unitra bla,bla ( am mai scris de ele ).Pot sa spun ca basul se auzea mult mai de departe decat satelitii :supz: Link spre comentariu
csl1131 Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 da, asa se aude basul mai tare si mai departe decat inaltele...parca era o formula ceva si cu lungimea la unda..adica intensitatea scade in functie si de lungimea la unda, dupa un numar de lungimi scade ....sper ca nu gresesc... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2005 Poze: in curand;Azi am facut un test: am scos sw afara, i-am dat blana si spre fericirea mea basul se auzea un pic mai bine decat in casa ( nu aveam anumite varfuri de 60-65 Hz );Pe post de sat am folosit 2 boxe Unitra bla,bla ( am mai scris de ele ).Pot sa spun ca basul se auzea mult mai de departe decat satelitii :supz:asta asteptam sa aud :supz: :supz: sa pui si proiectul care in care ai folosit hp15w-u` ...... in caz de ma razgandesc de la bass-reflex :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Snake inca mai astept poze si proiectul care l-ai folosit tu pt HP15 W :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 O sa postez maine. poimaine, acuma nu am timp...As fi postat mai repede dar am avut probleme cu netul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum