Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Buna seara.As dori sa achizitionez un amplificator Pioneer A-331 am gasit tot felul de specificatii unele sunt 40w/8 ohmi si 80/4 ohmi, altele 60w/8 ohmi si 80w/4 ohmi insa nimic concret de pe pagina producatorului; ma rog acolo de unde am gasit sa descarc manualul costa 9.99$ .A ascultat cineva acest tip de amplificator?Care este defapt puterea reala, si daca merg puse pe el o pereche de boxe unitra 75w? http://oi54.tinypic.com/29xyyr.jpg http://oi52.tinypic.com/11qqzaa.jpg Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Sunt pe 8 ohmi(nu e imposibil sa existe si modele de 4ohmi, dar e mai putin probabil), 2x80W, consum de la retea maxim 400W.Nu merge bine un astfel de amplificator pe "Unitrele' acelea...ar merge doar la volum mic. Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Am inteles.Atunci s-ar pupa bine cu o pereche Blue Tech SP- 858 FR? 100w 8 ohmi. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Arata binisor chinezariile Blue-tech, daca specificatiile sunt reale, se pot considera best-buy, le vad pe net la 650 RON/perechea...sunt o optiune, desi as recomanda Magnat Supreme 800(sper sa nu se considere reclama...)acolo macar "surprizele" sunt excluse, la un pret ceva mai mare, insa... Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 s-a rezolvat.am luat altceva.si sunt multumit.am lasat deoparte sistemele de calculator si am luat una bucata amplificator sony si 2 pioneer.Multumesc Elforum!!!!!! :smt103: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum