Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare centrala DSC 1616

Vizitator birocopy

Postări Recomandate

Vizitator birocopy

salutam o mare rugaminte pentru cineva care are rabdare si vrea sa ma ajute sa programez o centrala 1616. (am lucrat doar cu roel cerber c51); am o centrala 1616 cu 6 senzori , 1 tastatua LED zonele le vreau definite astfel :(vreau sa folosesc 6 senzori pe care ii am pe 6 zone cate are centrala) Zona 1 - pir intrare, intarziat, 20 sec la intrare si 30 la iesire.Zona 2 - pir, instant Zona 3 - pir, instantzona 4 - pir ,instantZona 5 - pir ,instantZona 6 - pir ,instantintrebarile mele sunt urmatoarele :cum programez aceste zone?cum definesc timpul de intrare si de iesire pt zona 1?cum programez numerele de telefon ?va multumesc si sper sa se gaseasca cineva care are timpul necesar si rabdarea pentru a ma ajuta.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator asu99

Salut!Fa rost de manualul centralei si rezolvi problema.Tu ceri sa-ti rezolve cineva o problema de clasa a IV-a, dar tu nu te duci la scoala pentru ca ti-e lene.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări