Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare semnal FM

Vizitator ceornea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

1

• dj_radu69

1

• marinescug

1

• relucavnic

1

In ce sens ? Cel mai bun amplificator e o antena buna. Altfel amplificati si zgomotul. Depinde ce doritzi sa faceti. Incercati cu o antena directiva orientata spre emitator. O antena utilizata pentru canalul 4 (defunct) e numai buna.

Link spre comentariu

Salutare, am si eu nevoie de ajutor cu o schema pt amplificarea semnalului radio FM.

Semnalul FM e si semnalul pe care il scoate un modulator FM auto....Detaliaza: ce frecventa, banda ingusta sau banda larga etc....
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Mare atentie si la adaptarea antenei cu receptorul FM.Amplificatoarele din schemele de mai sus sunt numai bune pentru FM, nici nu trebuie o amplificare foarte mare.Atentie si la zona de receptie. Daca antena se afla intr-o zona foarte joasa, ea trebuie ridicata pe un catarg inalt. (preferabil sa fie antena Yagi cu castig)Amplificatorul este eficient, numai daca exista in prealabil o receptie cat de cat numai cu antena.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări