Vizitator ceornea Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Salutare, am si eu nevoie de ajutor cu o schema pt amplificarea semnalului radio FM. Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 In ce sens ? Cel mai bun amplificator e o antena buna. Altfel amplificati si zgomotul. Depinde ce doritzi sa faceti. Incercati cu o antena directiva orientata spre emitator. O antena utilizata pentru canalul 4 (defunct) e numai buna. Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Salutare, am si eu nevoie de ajutor cu o schema pt amplificarea semnalului radio FM.Semnalul FM e si semnalul pe care il scoate un modulator FM auto....Detaliaza: ce frecventa, banda ingusta sau banda larga etc.... Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 presupun ca se refera la receptie Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Chiar daca ai vrea sa faci un amplificator la un modulator fm s-ar putea ? Modulatorul sa maearga mana in 200 300 m. Se poate face sa ceva? Link spre comentariu
Vizitator atilacarmen Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Salutare, am si eu nevoie de ajutor cu o schema pt amplificarea semnalului radio FM. http://www.trickswindows.com/2010/04/si ... rcuit.html Link spre comentariu
Vizitator atilacarmen Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Unul mai simplu : http://www.circuitdiagram.org/fm-am-mw- ... ifier.html Link spre comentariu
C.D. Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Mare atentie si la adaptarea antenei cu receptorul FM.Amplificatoarele din schemele de mai sus sunt numai bune pentru FM, nici nu trebuie o amplificare foarte mare.Atentie si la zona de receptie. Daca antena se afla intr-o zona foarte joasa, ea trebuie ridicata pe un catarg inalt. (preferabil sa fie antena Yagi cu castig)Amplificatorul este eficient, numai daca exista in prealabil o receptie cat de cat numai cu antena. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum