Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se leaga niste fire la placa cu relee?

Vizitator acd

Postări Recomandate

Sal'tare!Am un scaun de masina cu actionare electrica pe care vreau sa-l adaptez pe o rabla de dacie de care sunt legat atat sentimental cat si de-voie-de-nevoie.Problema este ca: am scaunul cu motorase si care are sub el o placa cu relee... apoi la scaun trebuie legate vreo 13 fire care pleaca (in principal din panoul de comanda - cel cu intrerupatoare). Nu stiu cum sa le leg.N-am reusit sa fac placa cu relee nici macar sa faca un click - sa actioneze un releu. Asa ca am desfacut-o. Iata niste imagini.Imi puteti spune cam cum ar trebui sa leg macar un + si un - si eventual vreun alt fir ca sa aud un click de releu? Ca apoi, generalizez si ma prind de faza.E posibil sa fie ceva ars, nu stiu ce. Releele precis sunt bune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce masina e ? Paoet are cineva manualul de service si se indura sa posteze paginile cu comanda scaunului. Pune pe niste foi de gartie schemele care le poti scoate impreuna cu forma conectorului si culori.LEaga-le cumva si vezi ce nu iese la numaratoare.Inainte de a te apuc de grrozavii cu scosul schemelor incearca sa alimentezi direct motoarele sa vezi daca misca au ba. Economisesti ceva timp.Dupa, un bransament separat cu sigurante separate pentru ca biata Dacie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări