Vizitator acd Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Sal'tare!Am un scaun de masina cu actionare electrica pe care vreau sa-l adaptez pe o rabla de dacie de care sunt legat atat sentimental cat si de-voie-de-nevoie.Problema este ca: am scaunul cu motorase si care are sub el o placa cu relee... apoi la scaun trebuie legate vreo 13 fire care pleaca (in principal din panoul de comanda - cel cu intrerupatoare). Nu stiu cum sa le leg.N-am reusit sa fac placa cu relee nici macar sa faca un click - sa actioneze un releu. Asa ca am desfacut-o. Iata niste imagini.Imi puteti spune cam cum ar trebui sa leg macar un + si un - si eventual vreun alt fir ca sa aud un click de releu? Ca apoi, generalizez si ma prind de faza.E posibil sa fie ceva ars, nu stiu ce. Releele precis sunt bune. Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Ce masina e ? Paoet are cineva manualul de service si se indura sa posteze paginile cu comanda scaunului. Pune pe niste foi de gartie schemele care le poti scoate impreuna cu forma conectorului si culori.LEaga-le cumva si vezi ce nu iese la numaratoare.Inainte de a te apuc de grrozavii cu scosul schemelor incearca sa alimentezi direct motoarele sa vezi daca misca au ba. Economisesti ceva timp.Dupa, un bransament separat cu sigurante separate pentru ca biata Dacie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum