Vizitator rickar Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Salut baieti,am o mica problema cu un cablaj de la un amplificator cu TDA2040.Schema:http://dinucatalin.hostoi.com/wp-content/uploads/2010/06/TDA2040-punte.jpgCablaj:http://dinucatalin.hostoi.com/wp-content/uploads/2010/06/cablaj-tda2040.jpgInrebarea mea:La CI2 Pinul 2 sta in aer si nu stiu daca trebuie unit sau nu cu pinul 4.Daca nu trebuie sa fie unit unde ar veni? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Daca cauti datele despre integrat gasesti si aranjarea pinilor.Nu este vorba de pinul 2 ci de pinul 4, adica iesirea amplificatorului.Ca sa remediezi cablajul, daca nu este inca realizat, unesti pinul4 ( bila aia libera) cu traseul de sub el, adica tragi o linie verticala pana se uneste cu linia de sub el.Daca ai cablajul realizat indoi pinul intgratului si il cositoresti la traseul de jos.Am subliniat cu albastru zona si cu rosu modificarea. Link spre comentariu
Vizitator rickar Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Ms mult....sper sa nu mai am alte surprize. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Pentru a nu avea surprize, la fiecare cablaj verifica traseele dupa schema electrica.Incepi dintr-un punct, de exemplu partea de alimentare +, mergi pe cablaj si verifici ce componente se conecteaza pe parcurs la traseu si trebuie sa corespunda cu schema electrica.De asemenea, cu aparatul de masura pus pe buzer, verifici sa nu existe scurt intre trasee.De ajutor este sa ai la indemana datasheetul integratelor, asa vezi dispunerea la pini si tipul de capsula utilizata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum