Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analizor spectral 2 Ghz cu placa wireless si Atmel

Mondan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mondan

2

• nana

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Vezi ca acolo jos il link catre constructi-electronice unde e descris montajul e un link catre librariile pentru apelarea placi wierless si sunt descrise acolo rutinele. Sigur daca sti ceva C te descurci. Dar mai ai nevoie sa cunosti putin si registri microcontrolerului dar pe astia ii gasesti in datasheet.

Link spre comentariu

Problema este ca eu nu am placa aia wireless si nici afisajul de Nokia.Cum bine ati zis este mai ok de incercat asa cum este si apoi modificari.http://uanr.com/wifiscans/Dar eu vreu sa improvizez ce am pe aici. Oare placa Wireless de Laptop nu merge pe un domeniu mai mare ?mmm

De ce nu laşi Atmega8? Date mai exacte despre placa respectivă găseşti ca de obicei, în datasheet.

Pentru ca nu am programator de Atmel.
Link spre comentariu

De ce nu laşi Atmega8? Date mai exacte despre placa respectivă găseşti ca de obicei, în datasheet.

Pentru ca nu am programator de Atmel.
Ca sa programezi ATmega nu ai nevoie de "programator". :rade: Sunt suficiente 5 sarme (MOSI, MISO, SCK, RESET si GND) legate la un port paralel (LPT) de PC. :dans: Se mai pot programa Atmel-uri si cu un programator (PICkit 2 sau clona) pentru PIC-uri. :nebunrau: Detalii aici:http://pickit2.isgreat.org/
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări