Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caldura si a.c.m. in regim DIY.

mester strica

Postări Recomandate

Pina la realizarea incalzirii home made cu lemne,mi-a venit o idee de a imbunatati performantele unui recuperator de caldura montat pe cosul sobei. Cele 4 ventilatoare sint aint alimentate cam la 8,5 volti in loc de12.si fac treaba buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mester strica

30

• vfp_marius

18

• dorul3t

11

• radu cnc

8

Top autori în acest subiect

Pina la realizarea incalzirii home made cu lemne,mi-a venit o idee de a imbunatati performantele unui recuperator de caldura montat pe cosul sobei. Cele 4 ventilatoare sint aint alimentate cam la 8,5 volti in loc de12.si fac treaba buna.

aceasta ventilare poate fi dezvoltata, intr-un focar si eventual pe fumuri amplasata una sau mai multe tevi, prin care trece un curent de aer, ce este dus in camere si eliberat.
Link spre comentariu

Incalzirea cu aer cald,este poate cea mai economica si sanatoasa incalzire,dar...asta presupune ca din constructia locuintei sa se prevada acest lucru.La o casa care nu are prevazut acest sistem din constructie,este destul de complicat,a se executa tubulatura si tot sistemul,preturile modificarii cred ca face actiunea nerentabila(gauri pereti,masca tubulatura,rezugravire,etc.) Dar nu imposibil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări