mester strica Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Pina la realizarea incalzirii home made cu lemne,mi-a venit o idee de a imbunatati performantele unui recuperator de caldura montat pe cosul sobei. Cele 4 ventilatoare sint aint alimentate cam la 8,5 volti in loc de12.si fac treaba buna. Link spre comentariu
dorul3t Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 asta da idee...imi place...BRAVO!!! Link spre comentariu
bac Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Pina la realizarea incalzirii home made cu lemne,mi-a venit o idee de a imbunatati performantele unui recuperator de caldura montat pe cosul sobei. Cele 4 ventilatoare sint aint alimentate cam la 8,5 volti in loc de12.si fac treaba buna.aceasta ventilare poate fi dezvoltata, intr-un focar si eventual pe fumuri amplasata una sau mai multe tevi, prin care trece un curent de aer, ce este dus in camere si eliberat. Link spre comentariu
mester strica Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Incalzirea cu aer cald,este poate cea mai economica si sanatoasa incalzire,dar...asta presupune ca din constructia locuintei sa se prevada acest lucru.La o casa care nu are prevazut acest sistem din constructie,este destul de complicat,a se executa tubulatura si tot sistemul,preturile modificarii cred ca face actiunea nerentabila(gauri pereti,masca tubulatura,rezugravire,etc.) Dar nu imposibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum