Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator crown

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• ionel sm

3

• Toni Marginean

2

• danyby

1

Top autori în acest subiect

Salut ! Eu cred ca este vb de traformatorul HR 7751. :da http://www.hrshop.es/index.php?command= ... HR7751.gif

rusinica , rusinica , domnule florin iordache...! de ce va modificati mesajul dvs gresit dupa postarea mea...? noroc ca am apucat sa va citez...! urit gestul din partea dvs , dar... ma rog , acum nu mai conteaza prea mult...cine urmareste dpv cronologic postarile se lamureste imediat cine a cazut de fazan...! eu in nici un caz nu...!
Link spre comentariu
Toni Marginean

Conform revistei DEPANATORUL - SUPLIMENT NR. 11, pagina 22, pentru sasiul Beko 10.2 avem urmatoarele tipuri de transformatoare de linii, functie de marimea tubului cinescop: HR 7578 - 90 gr si HR 7218 - 110 gr.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Vin si eu cu o intrebare: pana la urma ce trafo merge la acest sasiu?hr7242hr7175 sau hr7218.Eu l-am montat pe ultimul hr7218 si incinge finalul in draci.Am inteles ca este pt. tub de 110grade.Sa fie asta cauza?Originalul era TLF070-008.

Link spre comentariu

Vin si eu cu o intrebare: pana la urma ce trafo merge la acest sasiu?hr7242hr7175 sau hr7218.Eu l-am montat pe ultimul hr7218 si incinge finalul in draci.Am inteles ca este pt. tub de 110grade.Sa fie asta cauza?Originalul era TLF070-008.

HR7218 pare a fi cel bun in locul TLF070-008!! Acum vine intrebarea: HR ati pus sau FBT....?!?!
Link spre comentariu

HR7218 luat de la Miv**om.Am luat 2buc ca am 2tv identice cu ele defecte.Spre rusinea mea-care este diferenta dintre tuburile de 90 si110gr si cum le identific? trafo daca se pune inversate de 90gr. la tub de 110gr. sau invres ce se intampla?

Link spre comentariu
surpriza-trafo linii hr7218 luati de la Miv**om ,infasurarea dintre pinii3-4 respectiv 5-6 nu exista :speriat .Asa este cand comanzi online si nici nu masori cand il montezi.....si pana la urma mie cred ca-mi trebuie un hr7242.Cu ce-l inlocuiesc daca nu gasesc?
Link spre comentariu

originalul este 7175 si daca este un traf bun merge fara probleme pe tub de 90 gradeam montat si 7242 -singura adaptare-daca nu deschide bine cadrele se mai adauga 3-4-5 spire pe trafo pe bobina 5-6(trebuie testat)am folosit si 7578 si merge fara nicio modificare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări