iuser Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Salut , as vrea sa imi fac un subwoofer sau o boxa cu 2 difuzoare pt joase (pro west pw20/250) , pentru portbagajul masinii (un trabi asa ca nu am nevoie de prea multa putere:))Acum nu stiu cum e mai bine sa procedez :-am un tda 2050 , pot sa iau un difuzor un filtru pentru joase si sa alimentez tda-ul de la baterie in loc de traf , ori e de ajuns sa leg direct in locul unui difuzor fara tda (va avea destula putere?)?-ori iau 2 difuzoare , le pun 2 filtre pentru joase si le leg direct la iesirea din cd player pentru difuzoarele spate .Pentru fiecare varianta o sa fac o incinta la plesneala pentru ca nu au parametrii t/s difuzoarele astea , vreo 20 l pentru un difuzor cred ca sunt suficienti .Bass reflex sau sealed? Multumesc mult Link spre comentariu
iuser Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Nimeni ? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 -uita de tda 2050,nu se preteaza pt auto(tensiune prea mica)-difuzoarele respective se vor face simtite doar cu o amplificare de cel putin 30w -daca HU-ul are iesirile de spate libere,se pot monta filtre pasive pt frecvente joasa si conecta acolo,dar....nu e ce-a mai buna solutie(un etaj final de HU debiteaza maxim 4x25w )-daca nu ai parametrii t/s e greu sa faci o incinta acustica,altfel ai toate sansele sa-ti iasa o lada cu difuzoare.ochiometric....., o incinta inchisa de aprox 32 l pt fiecare difuzor(cu toate ca pt puterea lor ar fi avantajos castigul unui bassreflex).p.s. ai un mod de exprimare de ma dor vanataile cerebrale Link spre comentariu
davidut5 Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Eu am o statie cu TDA1562Q pe un sub, si merge foarte bine in camera, dar integratul merge pus si la 12v la masina. Schema este foarte simpla. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 tda 1562q e cel mai potent ci de amplificare ce se preteaza pt audio auto(alimentare 12Vcc). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum