Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cau un gen de muzica(nici nu stiu ce titlu sa pun la topic)

adicontakt

Postări Recomandate

un coleg de munca de al meu are pe telefon ca ton de apel o melodie de genul celor din filmele western in care se intalnesc doi pistolari si asteapta sa se dueleze. el spune ca melodia ar fi din filmul "Drumul oaselor" . mi-a intrebat daca gasesc pe net melodii de genul acesta sa ii fac un cd . probleme este ca nu stiu ce gen de muzica e acesta , el zice ca ar fi "waistept"(whystep?)aveti idee de asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

4

• MifTy

2

• The Stressmaker

1

• florincccc

1

Un punct de plecare

,
, uite-te in bara laterala dupa mai multe. Cauta pe imdb.com filme western asemanatoare si uite-te la coloana sonora. Primul lucru la care ma gandesc cand vorbesc de asa ceva si trebuie sa-l denumesc este "Un dolar gaurit".
Link spre comentariu

teoretic, ar trebui să fie ceva din categoria country, western, bluegrass, cajun.dar dacă e vorba de ennio morricone, asta intră la categoria "muzică de film", și asta poate fi orice!!!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Poate o fi Enyo Moricone?

ennio morricone... western-spaghetti, aka westernuri făcute în italia, la cinecitta, nu la hollywood...bluegrass e tot country, ca şi western, dar e vorba de unul mai "liric", mai spre blues, muzica country, normală e săltăreaţă (cred şi eu, e pe bază de "fiddle", vioriştii americani erau în general irlandezi)cajun e termenul care desemnează tot muzica country/western, dar din sud-estul statelor unite, din zona fostelor colonii franceze: new orleans, miami, etc...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări