adicontakt Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 un coleg de munca de al meu are pe telefon ca ton de apel o melodie de genul celor din filmele western in care se intalnesc doi pistolari si asteapta sa se dueleze. el spune ca melodia ar fi din filmul "Drumul oaselor" . mi-a intrebat daca gasesc pe net melodii de genul acesta sa ii fac un cd . probleme este ca nu stiu ce gen de muzica e acesta , el zice ca ar fi "waistept"(whystep?)aveti idee de asa ceva? Link spre comentariu
florincccc Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Poate o fi Enyo Moricone? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Un punct de plecare , , uite-te in bara laterala dupa mai multe. Cauta pe imdb.com filme western asemanatoare si uite-te la coloana sonora. Primul lucru la care ma gandesc cand vorbesc de asa ceva si trebuie sa-l denumesc este "Un dolar gaurit". Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 mersi de raspunsuri dupa mine acestea ar putea fi , o sa iau doua trei melodii sa vad ce zice respectivul Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Ennio Morricone : For a few dollars more The good, the bad and the ugly Man with harmonica Cred ca intra toate in categoria "Western spaghetti"... Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 teoretic, ar trebui să fie ceva din categoria country, western, bluegrass, cajun.dar dacă e vorba de ennio morricone, asta intră la categoria "muzică de film", și asta poate fi orice!!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 nu neaparat Ennio Morricone , sa vad ce gasesc si dupa termenul de bluegrass si cajun Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Poate o fi Enyo Moricone?ennio morricone... western-spaghetti, aka westernuri făcute în italia, la cinecitta, nu la hollywood...bluegrass e tot country, ca şi western, dar e vorba de unul mai "liric", mai spre blues, muzica country, normală e săltăreaţă (cred şi eu, e pe bază de "fiddle", vioriştii americani erau în general irlandezi)cajun e termenul care desemnează tot muzica country/western, dar din sud-estul statelor unite, din zona fostelor colonii franceze: new orleans, miami, etc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Cred ca mai degraba cauti o melodie, nu un gen de muzica. Bonanza? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 nu numai o melodie , buna si asta din bonanza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum