Vizitator alina88 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 OKE..un pic de ajutor..nu stiu daca am nimerit bine unde sunt dar totusi voi incerca sa mi spun problema..SCUZATI DACA NU DAU DETALIILE NECESARE NU ma pricep mai deloc...hiu ca lunga fu introducere..deci:am un laptop la care imi functiona wirelessul..dar l am imprumutat unui prieten si cand l am primit inapoi am observat ca la momentul deschiderii si inchiderii lui imi aparea altfel acele optiuni de shot down log off..etc..cred ca acum e o varianta ceva mai clasica..apoi am remarcat ca nu mi mai gaseste nici o retea de wireless desi inainte imi gaseau..cred ca are ceva legatura cu client service for netwere....so...ma poate ajuta cineva?:( Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Intreaba-l pe acel prieten cate drivere a dezinstalat sau daca a reinstalat sistemul. Uite-te in control panel la device manager cate componente au semnul galben si apoi apuca-te de reinstalat drivere. Ca idee, acum nu ai decat turn off si restart si lipseste stand-by (exemplu de comportament al XP-ului la lipsa drivere placa de baza). Daca aveai parola pe contul de administrator si foloseai doar un cont de user cand l-ai imprumutat, probabil a incercat spargerea parolei de administrator pentru a instala programe (cel mai simplu sa elimini acea parola este reinstalarea sistemului, daca ai driverele, poti afla din data creearii unor fisiere din Win cand a fost facuta instalarea). La final, poate sa fie si efectul unui virus sau trojan care sa faca ceea ce am descris mai sus, caz in care eu recomand reinstalarea sistemului. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 In Control Panel - > Network Conections, dai click dreapta pe conexiune -> Proprietati -> si dai Remove la Client for Netware Link spre comentariu
Vizitator alina88 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 multumesc mult.apreciez raspunsul.cred ca voi merge pe varianta de a reinstala:d :* o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum