DarkAngel_Bv Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Buna ziua stimati colegi.Am o alarma auto no-name (made in china) cu uC HT48R30A-1Mai are un CI ULN2003. Receiver-ul wireless este din seria CR1AZON3-070618.Telecomanda are 4 butoane dintre care unul rosu.Ma puteti ajuta cu o schema de conectare sau macar o serie concreta sa pot cauta pe google informatii suplimentare?Pe placa scrie ZENYO CAR-ALARM 200861 (de ultimele 3 cifre nu sunt sigur deoarece sunt cam sterse)Multumesc anticipat. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Pune poze clare fata/verso cablaj alarma. Vom incerca sa ne dam cu parerea... Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 iata si pozele alarmei. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Din poze doar atat am putut sa presupun...Sorry ! Link spre comentariu
Vizitator uly Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Nu ai si mufele de conectare cu fire? Culorile lor ne-ar putea spune multe.... Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Am si mufele.Firele care sunt rasucite nu au fost conectate, cele intinse erau conectate la instalatia masinii.[attachment=0]102_0285a.jpg[/attachment]intr-adevar, primele 2 fire par a fi de la semnalizari (ambele au aceiasi culoare.) Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Ceva idei? :(Trebuie sa o montez pe masina la mine si nu stiu care sunt firele ce trebuiesc legate. Link spre comentariu
emilberculescu Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Cred si eu ca firele identificate de userul "fratello" sunt bine.In plus cred ca :-firul frez este pentru alarma ( goarna )-mufa mica cu doi pini este pentru ledul indicator-mufa cu 5 pini este pentru senzorul de soc Sper sa reusesti . MULTA BAFTA ! Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Senzorul de soc si led-ul sunt pe o mufa cu 3 pini.Cel roz este de la goarna. Link spre comentariu
LARY Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Salut.-Firele (mufa mare)-portocaliu (normal inchis 87a)-alb (comun 30)-galben (normal deschis 87)-portocaliu/negru (-----87a)-alb/negru (------30)-galben/negru(-----87)sunt firele de la inchiderea centralizata configurarea se face in functir de ce comenzi necesita masina (te ajut in caz ca nu sti cum sa le configurezi)-rosu ( + plus)-negru ( - minus)-roz (sirena)-gri (lumini de semnalizare)-gri (lumini de semnalizare)mufa mica-portocaliu (intrare pe plus pentru contacti usi)-alb (plus contact ACC ON)-galben (iesire minus la arnare blocare motor)-albastru (intrare pe minus contacti usi)Nu se conecteaza toate firele, doar ce e necesar pentru masina ta. Care este marca xxx ?????? Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Salut LARY, multumesc pentru informatii.Masina este Ford Puma 1.7LAm si un Opel Astra G, dar alarma a fost pe o alta puma si tot acolo vreau sa o montez pentru ca inchiderea centralizata la puma este pe IR si e naspa rau de deschis mereu cand esti aproape de masina.Edit: Totusi, care este modelul alarmei? telecomanda are 4 butoane, se pot pune functii suplimentare pe aceste butoane? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum