Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor identificare Alarma Auto

DarkAngel_Bv

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi.Am o alarma auto no-name (made in china) cu uC HT48R30A-1Mai are un CI ULN2003. Receiver-ul wireless este din seria CR1AZON3-070618.Telecomanda are 4 butoane dintre care unul rosu.Ma puteti ajuta cu o schema de conectare sau macar o serie concreta sa pot cauta pe google informatii suplimentare?Pe placa scrie ZENYO CAR-ALARM 200861 (de ultimele 3 cifre nu sunt sigur deoarece sunt cam sterse)Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DarkAngel_Bv

6

• fratello

2

• emilberculescu

1

• LARY

1

Am si mufele.Firele care sunt rasucite nu au fost conectate, cele intinse erau conectate la instalatia masinii.[attachment=0]102_0285a.jpg[/attachment]intr-adevar, primele 2 fire par a fi de la semnalizari (ambele au aceiasi culoare.)

Link spre comentariu

Cred si eu ca firele identificate de userul "fratello" sunt bine.In plus cred ca :-firul frez este pentru alarma ( goarna )-mufa mica cu doi pini este pentru ledul indicator-mufa cu 5 pini este pentru senzorul de soc Sper sa reusesti . MULTA BAFTA !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut.-Firele (mufa mare)-portocaliu (normal inchis 87a)-alb (comun 30)-galben (normal deschis 87)-portocaliu/negru (-----87a)-alb/negru (------30)-galben/negru(-----87)sunt firele de la inchiderea centralizata configurarea se face in functir de ce comenzi necesita masina (te ajut in caz ca nu sti cum sa le configurezi)-rosu ( + plus)-negru ( - minus)-roz (sirena)-gri (lumini de semnalizare)-gri (lumini de semnalizare)mufa mica-portocaliu (intrare pe plus pentru contacti usi)-alb (plus contact ACC ON)-galben (iesire minus la arnare blocare motor)-albastru (intrare pe minus contacti usi)Nu se conecteaza toate firele, doar ce e necesar pentru masina ta. Care este marca xxx ??????

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut LARY, multumesc pentru informatii.Masina este Ford Puma 1.7LAm si un Opel Astra G, dar alarma a fost pe o alta puma si tot acolo vreau sa o montez pentru ca inchiderea centralizata la puma este pe IR si e naspa rau de deschis mereu cand esti aproape de masina.Edit: Totusi, care este modelul alarmei? telecomanda are 4 butoane, se pot pune functii suplimentare pe aceste butoane?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări