Vizitator exxocet Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Salutari, Vreau sa incropesc un backlight la un multimetru. Aparatul are capabilitati de iluminare a display-ului (folia conductoare, IC cu iesire pt asa ceva, insa e modelul de top al seriei, chinezii au decis sa nu-i implementeze lumina display-ului). Oricum, pentru a nu il decalibra accidental m-am gandit sa ii fac un sistem independent, folosind LED-urile unui display de telefon. Problema e nu vreau sa gauresc carcasa, intentionez sa folosesc un contactor tip tact switch comandat de unul dintre butoanle existente ca sa controlez alimentarea LED-urilor. Dupa cum stiti, tact switch nu ramane cuplat dupa ce nu mai este apasat, iar eu vreau ca lumina sa raman aprinsa pana apas din nou pe acelasi tact switch. Acum, eu stiu ca pot folosi un IC flip-flop si obtin ceea ce vreau, nu exista insa si alta posibilitate? Ma refer la o alternativa la IC-ul flip-flop. Nu vreau sa ma intind prea mult - LED-uri, tranzistor, butoane, rezistenta, IC, cam multe pentru o luminita. Va multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Rezolvat cu flip-flop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum