Vizitator exxocet Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Buna ziua, Sunt in cautarea schemei multimetrului UT61E. Am gasit ceva pe un forum chinezesc, dar reproducerea schemei este prea mica, iar sanse sa ii contactez nu sunt - chineza mea se limiteaza la "a world made in China" . Va multumesc. http://translate.googleusercontent.com/ ... uCA3-zrzUQ Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Doar UT60, poate va e de folos... http://i56.tinypic.com/e5ikv7.gif Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Multumesc mult, spitfire. Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Am gasit schema UT61E, multumesc. Link spre comentariu
radud5 Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Am gasit schema UT61E, multumesc. Link spre comentariu
radud5 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 UT61E imbunatatit Link spre comentariu
Vizitator exxocet Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 radud5,Utila schema, referitor la iluminarea displayului observ ca ai instalat un buton aditional (pe landa min/max). Cum ai procedat, ai gaurit carcasa? Link spre comentariu
radud5 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 radud5, Utila schema, referitor la iluminarea displayului observ ca ai instalat un buton aditional (pe landa min/max). Cum ai procedat, ai gaurit carcasa? Am folosit push-butoane mai inalte dacat cele obisnuite (~10mm) pentru cablaj, lipite cu poxipol pe interiorAm activat: - Backlight - MAX/MIN - auto power off - protectie pe uA (daca se masoara cureti de 0,5A sigur se decalibreaza suntul ptr 2,2mA)(R=90Ω I=0,5A > P=22W ) - urmeaza alimentare si port de date prin USB cu izolare galvanica 2,5kV Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum