[i_unit] Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Din analiza impedantei difuzorului de joase, rezulta o incinta acordat pe 53-55hz, si un factor Qt ridicat pentru difuzor (nu am masurat parametrii t/s, dar se poate deduce dupa varful ce rezulta la 100hz). nu ,nu se poate deduce dupa aia.Este o simpla coincidenta aici ca al doilea varf este exact la 100hz.. cand cele 2 varfuri au accesi amplitudine insemana ca rezonatorul este acordat pe fs,cand prima din stanga e mai mare insemama ca e acordata peste fs si respectiv invers qts este valabil doar pe rezonanta si el se afla doar prin comparatie(printr-un simplu calcul matematic)prin shiftarea fs cu greutati cum se face sau cealalta varianta,altfel nu ai cum sa deduci dupa scoaterea impedantei simple cu difuzorul montat in cutie ca are qts mare.Poate cu difuzoul nemontat in cutie daca ai experinta practica M-am referit la varful de la 100hz, dar nu din graficul impedantei, ci din cel al spl-ului. Deci... Adanc rau!Pana in coada, concluzia: posesorii sa puna toporul pe aceste chinezarii germane cu nume pompos Monitor Supreme???????? (Personal, cand le-am ascultat, mi-am dat seama ca si o masuratoare cu ruleta ar fi prea mult! Dar e o parere personala!) Comentarii rautacioase... ca de obicei.... dar am disecat aceste boxe in scopuri didactice, nu pentru a spune despre ele ca reprezinta nirvana... Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Comentarii rautacioase... ca de obicei.... dar am disecat aceste boxe in scopuri didactice, nu pentru a spune despre ele ca reprezinta nirvana...NU! Te inseli! Efectiv nu merita munca! Candva, Magnat era ............. ceva! Am ascultat si amplificatorul lor facut in China si, crede-ma, nu merita dublu fata de un Yarland sau Xindak, sau mai stiu eu ce firma cu ochi oblici! (asta inseamna ori ca Magnat a coborat pe scara valorilor sau ca producatorul chinez a urcat pe aceiasi scara! In ambele cazuri, plasarea lor pe aceiasi treapta nu spune ceva bun de Magnat, dar ceva bun despre producatorii chinezi care si-au invatat o parte din lectie f.bine!) Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 seria Monitor Supreme e cea mai slaba de la ei... studiati-le putin produsele si reluati polemicile dupa... Link spre comentariu
[i_unit] Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Raspunsul off-axis, 15, 30, 45grd, comparat cu cel on-axis:untitled2.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum