Florinel TV Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 STVDST01.jpg Sant curios daca a copiat cineva schema la acest tester.As vrea sa-l construiesc.De cumparat se gaseste pe ebay peste 100euro si alte taxe. Nui chiar asa de stralucit, de multe ori te pacaleste de exemplu a avut fratele meu si pe tester spunea ca este ok traful si in functie nu mergea, cel mai bine este testarea manuala a trafului de linii Link spre comentariu
ionel sm Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 E clar dai o groaza de bani pe el si nu poti sa faci nici treaba.Nu conteaza ce cumperi ....dar reclama face toti banii De-asta am cerut o informatie ...decat sa arunci banii aiurea mai ales ca CRT-urile sunt pe cale de disparitie. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 E clar dai o groaza de bani pe el si nu poti sa faci nici treaba.Nu conteaza ce cumperi ....dar reclama face toti banii De-asta am cerut o informatie ...decat sa arunci banii aiurea mai ales ca CRT-urile sunt pe cale de disparitie. cine are vechime in depanarea tv-urilor crt isi da seama in doi timpi si trei miscari daca este sau nu traful linii cu probleme. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Am si testerul de HR si este ok.Cu asta de HR si cel de spire in scurt sigur nu scapa nici un traf defect sa treaca testul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Am si testerul de HR si este ok.Cu asta de HR si cel de spire in scurt sigur nu scapa nici un traf defect sa treaca testul. Atunci nu ai prins tu dar eu am prins ca pe tester dadea ok si in tv nu vroia sa mearga, testerul masoara doar secundaru de inalta si primaru dar daca este o spira in scurt pe vreo tensiune tot secundara de la bv de examplu atunci testeru spune ca este ok, si in tv pauza, si mai este si daca este strapuns tot ok spune si in tv scapa inalta si buleste procesoru Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Daca scapa inalta se aude .In rest cu cele doua testere nu are cum sa scape defect fara sa stiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum