Yuly Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 am un router cu un tranzistor/mosfet (nu stiu exact ce este) ce face figuri. se poate vedea in poza cum arata.problema e ca se incalzeste excesiv, si arde placa din jurul lui (e mai grav decat in poza ).am nevoie de niste specificatii sau un datasheet, sa ii caut un inlocuitor de curent mai mare. Link spre comentariu
emilberculescu Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Este un tranzistor ( BCX56 , 80V , 150mA , npn )Problema e ca nu ar trebui sa se incalzeasca , mai ales asa cum spui.Ar trebui sa afli intai cauza . ( scurt B-E sau E-C , sau vezi ce are ca sarcina pe C sau E in functie de configuratie ). Link spre comentariu
Yuly Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Este un tranzistor ( BCX56 , 80V , 150mA , npn )Problema e ca nu ar trebui sa se incalzeasca , mai ales asa cum spui.Ar trebui sa afli intai cauza . ( scurt B-E sau E-C , sau vezi ce are ca sarcina pe C sau E in functie de configuratie ).o sa il masor desi nu cred sa aiba scurt deoarece funtioneaza routeru doar ca mai face cateodata figuri, dar transistorul se incalzeste destul de repede si ramane fierbinte. 150ma cred ca e cam mic pentru procesorul de 175mhz al routerului (presupun ca tranzistorul face alimentarea procesorului).problema e comuna la tipul asta de router din cate vad pe net. Link spre comentariu
emilberculescu Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Incearca atunci sa il schimbi cu unul de curent mediu gen bc sau chiar BD135.Nu cred ca alimenteaza procesorul , poate un driver al procesorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum