Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer cu Eurotec 10" 5188

Vizitator d-enzo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• radue

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am avut eu ( inca il mai am dar acuma sterg praful de pe el ) un sw cu 2 astfel de stifturi.DImensiuni ale cutiei: 80x40x32.6, PAL de 16mm, luat din Practiker gata taiat.Inauntru am pe post de ranforsare pu se muchii "lati" de 2x5 cm.La vremea lui am fost multumit de el, dar acuma daca il ascult parca nici nu se mai aude.PS La SPL peste 85 dB nici sa nu va ganditi cu acest difuzor pt 1 W bineinteles.

Link spre comentariu

pt modelul 5188 am facut acum cativa ani, prin teste, o incinta de inchisa 32x32x46cm cu fata bagata 3 cm in interior (PAL 18mm)fill cu vatelina 50%incinta trebuie pusa intr-un colt al camerei deoarece difuzorul are o sensibilitate f mica .nu icerca sa-i dai mai mult de 70W RMS sau 100 program pt. ca se incalzeste puternic.un exemplu de amplificator folosit pe el cu rezultate acceptabile ar fi tda7294

Link spre comentariu

am reusit printr-o anumita metoda sa il fac sa lucreze in domeniul infrasunetelor (am reusit sa-l fac sa-mi moduleze vocea mea sau orice voce ale prezentatorilor de stiri de la TV) :blink: dar nu cred ca asta vrei tu sa faci aicioricum, era interesant

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări