Vizitator d-enzo Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Cine ma ajuta si pe mine cu dimensiunle unei incinte?Daca ar putea Nexus_3 sa imi faca si mie un proiect dar cu un singur difuzor as fi foare multumit ! Multumesc anticipat! Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Am avut eu ( inca il mai am dar acuma sterg praful de pe el ) un sw cu 2 astfel de stifturi.DImensiuni ale cutiei: 80x40x32.6, PAL de 16mm, luat din Practiker gata taiat.Inauntru am pe post de ranforsare pu se muchii "lati" de 2x5 cm.La vremea lui am fost multumit de el, dar acuma daca il ascult parca nici nu se mai aude.PS La SPL peste 85 dB nici sa nu va ganditi cu acest difuzor pt 1 W bineinteles. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 pt modelul 5188 am facut acum cativa ani, prin teste, o incinta de inchisa 32x32x46cm cu fata bagata 3 cm in interior (PAL 18mm)fill cu vatelina 50%incinta trebuie pusa intr-un colt al camerei deoarece difuzorul are o sensibilitate f mica .nu icerca sa-i dai mai mult de 70W RMS sau 100 program pt. ca se incalzeste puternic.un exemplu de amplificator folosit pe el cu rezultate acceptabile ar fi tda7294 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 am reusit printr-o anumita metoda sa il fac sa lucreze in domeniul infrasunetelor (am reusit sa-l fac sa-mi moduleze vocea mea sau orice voce ale prezentatorilor de stiri de la TV) :blink: dar nu cred ca asta vrei tu sa faci aicioricum, era interesant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum