Vizitator anacona19 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 [attachment=0]14-c11-057.jpg[/attachment]in imagine e poza la o placa functionala a mea s-a ars si deja am dat componetele jos nu mai e in garantiebobina cu miez de fier incercuita in imagine s-a ars inclusiv din circuitul imprimat de care era lipita dara a ramas o suprafat destul de mare incat se poate face o tentativa de remediere .nu o gasesc in nici un magazin online sau nu stiu eu cum sa caut .Daca ma poate ajuta cineva chiar si cu o componenta alternativa e binevenit ajutoru. Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Esti sigur ca e bobina??? Fa o poza "mai ca lumea" (mai mare) sa vedem si noi ce e acolo . Link spre comentariu
Vizitator anacona19 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 e o placa acelasi model ca a mea intacta pe a mea fiind arsa piesa aia nu se putea citi ce este[attachment=3]14-c11-05a7.jpg[/attachment]placa mea[attachment=2]P1070830.JPG[/attachment][attachment=1]P1070834.JPG[/attachment][attachment=0]P1070835.JPG[/attachment]mai mult ca sigur e o bobina pt ca am dat jos si am spart carcasa ei o bobina cu fier magnetic sarma bobinei nu mai avea pe ea lacu protctor si din acei 7 condesatori 5 sunt umflati si si 4 au lichid uscat pe ele Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Ai dreptate . Este o bobina de 68 microhenry. http://www.datasheets.org.uk/datasheet- ... 39900.html Link spre comentariu
Vizitator anacona19 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 problema e ca am spart carcasa si s-a ars emailul aproape complet de pe ea partea buna e ama masurat firul are diametru de 2 mm 4 spire miezueste un cilindru de fier cu diametrul de 4mm si lungimea de 8 mm Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 cauta la un service de calculatoare o placa video arsa si poate gasesti o bobina asemamnatoareP.S: credeti ca acea placa video mai functioneaza, in stadiul in care arata? Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Daca ai loc, foloseste o bobina de filtraj din surse de calc. Sigur si aici are acelasi rol. Valoarea nu este critica. Link spre comentariu
Vizitator anacona19 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Daca o sa mearga nu stiu da la 7 lei cat costa condensatorii +inca 7 cat paote costa maxim bobina merita o incercare:) momentan folosesc o placa video integrata filmele hd merg cu artefacte si n-am buget de placa video Link spre comentariu
Vizitator anacona19 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 pana la urma am gasit miezu si o sa cumpar sarma de cupru emailata am in zona o firma care bobineaza motoare Conteaza daca ii fac o carcasa in forma de cilindru cea originala era in forma de cub dupa cum vedeati in poza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum