Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bobina n-o gasesc la nici un magazin online

Vizitator anacona19

Postări Recomandate

Vizitator anacona19

[attachment=0]14-c11-057.jpg[/attachment]in imagine e poza la o placa functionala a mea s-a ars si deja am dat componetele jos nu mai e in garantiebobina cu miez de fier incercuita in imagine s-a ars inclusiv din circuitul imprimat de care era lipita dara a ramas o suprafat destul de mare incat se poate face o tentativa de remediere .nu o gasesc in nici un magazin online sau nu stiu eu cum sa caut .Daca ma poate ajuta cineva chiar si cu o componenta alternativa e binevenit ajutoru.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

3

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Vizitator anacona19

e o placa acelasi model ca a mea intacta pe a mea fiind arsa piesa aia nu se putea citi ce este[attachment=3]14-c11-05a7.jpg[/attachment]placa mea[attachment=2]P1070830.JPG[/attachment][attachment=1]P1070834.JPG[/attachment][attachment=0]P1070835.JPG[/attachment]mai mult ca sigur e o bobina pt ca am dat jos si am spart carcasa ei o bobina cu fier magnetic sarma bobinei nu mai avea pe ea lacu protctor si din acei 7 condesatori 5 sunt umflati si si 4 au lichid uscat pe ele

Link spre comentariu
Vizitator anacona19

problema e ca am spart carcasa si s-a ars emailul aproape complet de pe ea partea buna e ama masurat firul are diametru de 2 mm 4 spire miezueste un cilindru de fier cu diametrul de 4mm si lungimea de 8 mm

Link spre comentariu
Vizitator anacona19

Daca o sa mearga nu stiu da la 7 lei cat costa condensatorii +inca 7 cat paote costa maxim bobina merita o incercare:) momentan folosesc o placa video integrata filmele hd merg cu artefacte si n-am buget de placa video

Link spre comentariu
Vizitator anacona19

pana la urma am gasit miezu si o sa cumpar sarma de cupru emailata am in zona o firma care bobineaza motoare Conteaza daca ii fac o carcasa in forma de cilindru cea originala era in forma de cub dupa cum vedeati in poza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări