eduard07 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 ma ajuta si pe mine cineva sa recalculez km la un bord de hyundai santa fe,am schimba motorul si vreau sa rescriu km.am citit memoria am incercat sa recalculez km cu tachosoftam rescris iar dar nu imi afiseaza km calculati,eu as vrea 45000km ,nu cred ca stiu exact cum sa recalculez .atasez datele citite avand 116682km,poate ma puteti ajuta sa le modificati sau sa-mi explicati cum se procedeaza exact,multumesc mult Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Uite aici dumpul modificat la 45000km.Multa bafta. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 am pus dumpul calculat de tine si imi indica 50km si nu 45000km sau macar 50000km ,aceleasi modificari le-am facut si eu .Am folosit tachosoft care mia generat codul FFAFFBFF la fel ca si la tine.dar am vazut ca tu ai schimbat intre ele si alte coduri decat cele indicate de tachosoft,din pacate rezultatul este acelasi.Procedeul folosit de mine este:copiat damp original cu ponyprog,generat cod cu tachosoft,modificat dumpul cu hex editor neo rescris noul dump cu poni prog.Unde gresim?astept un raspuns,multumesc mult Link spre comentariu
ghitab Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 incearca cu asta. Il rescrii tot asa cum l-ai citit. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 asta e bun imi afiseaza 45002km,dar nu pricep unde gresesc eu,imi poti spune ce gresesc ?multumesc mult pt ajutor Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Ambele fisiere sunt identice,deschidele ci Pony Prog si le compari.Doar daca citestiswap iti arata 50km. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 ce nu inteleg e unde trebuie inlocuit exact noul cod generat de tachosoft si de cat ori ,ma poti ajuta sa inteleg asta,acum am rescris memoria imi da 45000km dar nu am inteles exact logica ,atasez o fotografie ,deci acolo eu vad ca in 3 locuri trebuie sa schimb acest cod FF AF FB FF care vad ca e scris altfel AF FF FF FB in ceia ce mi-ai dat tu, Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Stii ce e aia byte swap ?Daca nu inseamna ca te depaseste problema. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 am copiat memoria si incerc sa o modific cu hex editor dar acolo apar mai multe randuri, dar sterg tot pana la ff ff ff ff....(randul 9) dupa care pun noul cod generat de tachosoft.Am pus si o foto cu dumpul original si o poza cu cel modificat Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 am reusit pana la urma sa pun cati km doresc am facut mai multe probe si merge,multumesc celor care m-au ajutat ,multumesc Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Bafta la vinzare ! Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 multumesc ,cu toate ca ai fost rautacios Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum