Vizitator bazzil Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 e pe 2 canale iar unul se aude cum trebuie iar celalalt se aude f incet in comp cu celalalt...ma puteti ajuta???multam anticipat Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Elecrtonica :-k e rusesc sau facut pe la noi.Eu am un mixer electronica.Daca se aude mai incet...trebuie sa te apuci sa schimbi toti condensatorii electrolitici inclusiv cei de filtrare.Chiar daca mai sunt buni unii dintre ei ai face bine daca i-ai schimba Link spre comentariu
Vizitator bazzil Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 pai e facut la noi ...cica prin '78 Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 '78 :salut: pai mai mult ca sigur trebuie sa schimbi condensatorii :blink: Link spre comentariu
Vizitator bazzil Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 mdea....cam multi pe acolo....dar ziceam ca poate era alta cauza Link spre comentariu
Roland Postat Noiembrie 23, 2005 Partajează Postat Noiembrie 23, 2005 Verifica daca nu cumva etajul final merge doar pe BD-uri... Link spre comentariu
pavcostel Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 E facut de Electronica din 1988-1992. Teoretic ar trebui sa inversezi intre ele preamplifurile, si apoi sa verifici cum bine zicea cineva daca nu mergi doar cu prefinalii... Daca nu ai scule, solutia inversarii surselor L cu R, maxim pana la intrarea in etajul final, C107/C127, R125/R175. De acolo, se verifica curentii de repaus, M104+M103, M101+M102. Daca unul este exagerat, trebuie sa intri in polarizari statice.Daca nu ai schema, tipa si poate reusesc sa gasesc scannerul liber... :snakeman: Cu stima,CostelP.S. - a fost o realizare bunicica pe vremea aia, si tehnica si design. Link spre comentariu
Sorin - Viorel Mares Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 (editat) Ba sa ne fie cu pardon, a fost fabricat si dupa '92.... la al meu scrie pe condensatori 91-92 si pe 2n3055-uri 5.1993 ... La calitatea audio sunt de acord, m-a uimit foarte mult mai ales ca l-am luat din targul de vechituri din nostalgie, pe un pret de nimic, carcasa era "surubarita", ma asteptam sa am ceva de furca cu el sa il aduc la viata insa ajuns acasa am constatat ca era totul neatins de vreun "mester" fara diploma cum erau destui amatori pe vremuri. Singurul minus sunt nenrocitii de potentiometrii aproape intepeniti de tot ... imi e si frica sa ii desfac la ce materiale fragile se foloseau. Bine ca sunt pe balans mediu si joase/inalte la max.... volumul merge bine totusi :)) On 11/28/2005 at 4:42 PM, pavcostel said: E facut de Electronica din 1988-1992. Teoretic ar trebui sa inversezi intre ele preamplifurile, si apoi sa verifici cum bine zicea cineva daca nu mergi doar cu prefinalii... Daca nu ai scule, solutia inversarii surselor L cu R, maxim pana la intrarea in etajul final, C107/C127, R125/R175. De acolo, se verifica curentii de repaus, M104+M103, M101+M102. Daca unul este exagerat, trebuie sa intri in polarizari statice.Daca nu ai schema, tipa si poate reusesc sa gasesc scannerul liber... :snakeman: Cu stima,CostelP.S. - a fost o realizare bunicica pe vremea aia, si tehnica si design. Editat Martie 18, 2018 de Sorin - Viorel Mares Link spre comentariu
draku Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 On 9/28/2005 at 2:12 PM, Guest bazzil said: e pe 2 canale iar unul se aude cum trebuie iar celalalt se aude f incet in comp cu celalalt...ma puteti ajuta???multam anticipat verifica in primul rand potentiometrul de balans si pe cel de volum (cele 2 de fapt...) este unul din punctele slabe ale amplificatorului ... (constructia aia combinata in stil romanesc este nefericita...) dupa care poti verifica restul aparatului, daca mai este nevoie am un asemenea amplificator inca in functiune si din cand in cand face figuri ansamblul de potentiometre .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum