Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter boxe Kliver 10AC-232

norad

Postări Recomandate

Va salut,

La una din boxe, model Kliver 10AC-232, nu se mai aud bine frecventele inalte (se aud foarte incet). Am procedat la metoda substitutiei si am tras concluzia ca este ceva in neregula cu tweeterul. In felul acesta am eliminat suspiciunea ca este ceva defect in filtrul de cale.

Nu cred ca pot gasi de cumparat un asemenea difuzor care are in mijloc un fel de glont. Pe ohmmetru nu imi indica ca ar fi intrerupt (de altfel, nu s-ar mai auzi deloc).

Imagini cu acest model de boxe aici:

http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... rintable=1

Intr-o prima instanta poate ma ajutati sa identific tipul de tweeter. Pare un model mai neobisnuit. Sa-mi spuneti daca e musai sa desfac boxa si sa fac poza.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Un lucru e clar: va fi f.f.f. greu sa gasesti un alt tweeter identic!Singura solutie va fi sa inlocuiesti AMBELE tweetere cu o pereche gasibila in comert.In principiu, si modificarile in filtru vor fi, dar minime, reducandu-se la L-pad. Alege, de ex. DT28N de la Monacor, montate pe o placa ce va inlocui placa patrata a tweeterelor.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns.Cred ca voi proceda dupa cum ati indicat.Totusi, este posibila o depanare/reparare a difuzorului ?Care ar fi hibele de se aude foarte incet ?Eventual, niste link-uri despre acest tip de probleme ar fi ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări