Mondan Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Bai tu glumesti !? Unde ? ca nu pot sa imi dau seama. Link spre comentariu
maciupiciu Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Bai tu glumesti !? Unde ? ca nu pot sa imi dau seama.Langa procesorul de semnal !E un SMD negru pe care scrie 2322 incapsulat CSP 16 , se poate intoarce cu pinii in sus odata dezlipit de pe PCB, si trage lite pt a fi montat in montajul tau (pt ca ma indoiesc ca o sa ai posibilitatea sa realizezi cablajul in asa fel incat sa il lipesti direct) De asemenea alte LMX-uri (DIVIZOARE) in capsula TSSOP gasesti in alte modele mai vechi de ERICSSON , insa nu si 2322.am vrut sa fac si eu un frecventmetru de genul asta, insa eu il preferam pe cel cu LCD la care trebuia cumparat PIC-ul programat.Iti fac maine o foto daca nu il gasesti. Link spre comentariu
BodoRF Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Confirm cele spuse de maciupiciu.Multumim pentru pont! Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Uite aici imaginea cu telefoanele daca vrei sa imi indici integratul: Si link-ul separat daca vrei sa imi incercuiesti piesa cautata http://i53.tinypic.com/i4lgk2.jpg Inteleg ca integratul cautat este cel de aici: http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... X2322.html Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Inteleg ca este cel incercuit din imagine.La A1018: Dupa conexiulile pinilor el trebuie sa fie, desi E17SL si 9936L A2628: inteleg ca este cel mic incercuit. Pe el scrie X2322 dar este atat de mic scris, ca abia am descifrat acum. Problema la A2618 este ca sunt puse integrate "cu picioarele sub ele".Am vazut ca pot face si sinteaza cu LMX2322.Daca foloesec VCO-ul incercuit din telefon, al carui datasheet il atasez, credeti ca pot iesi din banda lor si sa ajung in banda free a telecomenzilor:868,000 - 868,600 MHz RO-IR 001-------------------------------------------------------------------868,700 - 869,200 MHz RO-IR 001-------------------------------------------------------------------869,400 - 869,650 MHz RO-IR 001-------------------------------------------------------------------869,700 - 870,000 MHz RO-IR 001Mai pun o intrebare pe care am mai pus-o, Integratul final RF merge in PMR446 ? Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Am desfacut VCO-ul. Adica i-am scos ecranajul. Ma gandeam eu ca este o vre un tranzistor in montaj oscilator si este ecranat. Da' cum face selectia benzilor - ma gandeam eu ?!Si ca daca pun un condensator in paralel cu cel din oscilator l-am "tras intr-o frecv mai joasa" !dupa ce l-am desfacut ce sa vad : tranzistori ca boabele de orez o gramada pe cm ala patrat. Nu am vazut niodata rezistetnta si conzi SMD atat de mici, si cateva bobine desenate pe cablaj.Ce sugerati ?Daca cineva este interesat de schema telefonului o dau pe PM - nu include date datasheet-uri ale pieselor. Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Integratul asta este notat N300 si asa este pastrat pana la sfarsit. Pe el, pe integrat, scrie doar E17SL si 9936. Deci N300 apre aici pe placa telefonul "stricat": http://i55.tinypic.com/1563bx0.jpg iar in schema pare a fi excat LMX2322: http://i52.tinypic.com/6ia1r4.jpg Daca stiti si restul integratelor, care apar in pozele de mai sus, ma puteti ajuta sa inteleg putin. Bine-nteles in afara de hash-ul de la Intel pe care il stim toti. Link spre comentariu
BodoRF Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Cautand prin cutia cu "maimute" am gasit niste placi de la telefoane Alcatel One Touch Easy DB. Surpriza a fost ca PLL este un LMX2324. Intrebarea este daca acest integrat este echivalent cu LMX2322.Configuratia pinilor este altfel dar adresare si structura interna par sa fie identice. Intentia mea este sa construiesc un pll la 2,055GHz pentru a construi un generator de tracking la analizorul spectral. VCO (2.019-2,125GHz) l-am gasit intr-un SGH-2400, se pare ca si fara PLL este stabil.Mai am nevoie de un mixer care va trebui sa lucreze pana la 3,5GHz, semnal furnizat de primul LO al analizorului. Off topic: Merita sa incerc varianta folosirii unei surse de zgomot gen http://www.eta.chalmers.se/~upda/noise.html? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Salut! O schema de prescaler (LMX2430) gasesti aici: www.electronica.webfeehosting.net (Aplicatii PIC). pentru a utiliza LMX2322 ca prescaler trebuie sa setezi registrul R14 al PLL-ului pentru a activa functia de test. Odata activata, la iesirea CPo vei avea continutul iesirii numaratoarelor N sau R, respectiv frecventa de intrare divizata conform setarilor unuia dintre cele doua numaratoare. Daca ai nevoie de ajutor pentru programarea PIC-ului (eu am folosit 12F509) da-mi PM Link spre comentariu
BodoRF Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Am crezut ca nu functioneaza linkul.Adresa corecta este http://electronica.webfreehosting.net/ Ai mp. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 pentru BodoRF:scuze, mi-a sarit "r" din free.maine o sa ai PM Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Pentru userul BodoRF:Fisierele promise. Link spre comentariu
BodoRF Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Am ramas fara cuvinte...La sfarsitul saptamanii o sa testez PLL.O sa folosesc un cuart de 4MHZ, comparatorul de faza intern si iesirea de LOCK.Voi posta rezultatele obtinute.Iti multumesc! Link spre comentariu
Vizitator relusandu Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Nu va suparati lmx2315 ar merge?Cu acelasi soft?Nu ma pricep la scris soft. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Nu va suparati lmx2315 ar merge?Cu acelasi soft?Nu ma pricep la scris soft. Fisierul destinat lui BodoRF este doar pentru LMX2330 si pentru aplicatia specificata de el (PLL pentru 2055MHz).pentru alte tipuri de circuite PLL din gama LMX nu functioneaza! Da-mi mai multe detalii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum