Vizitator Danutz_102890 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Salut am si eu nevoie de o indrumare!as vrea sa imi achizitionez 2 subwoofere de bas pasive si as vrea sa stiu ce parere aveti despre Omnitronic bx 1550!sau cv alternative insa nu foarte scumpe undeva la 800 pe unul maxim!vreau sa le folossc pt aplicatii live suntem o formatie si vreau sa le folosesc pt cantat!oare rezista ,scot cv suntet cat de cat de calitate!cei care cunoasteti modelu sau le-ati auzit vreodata astept recomandari si eventual alternative Link spre comentariu
alex20alex Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Omnitronic bx 1550 sunt slabute.Daca rezista...la ce putere? De ce nu cumparati frumusel difuzoare si faceti incintele (se gasesc proiecte destule),la 800 lei nu prea ai ce lua nou poate ceva SH . Link spre comentariu
Vizitator Danutz_102890 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 pai zice ca au 400w pe 8 ohm!la 400w ar treb sa se auda destul de tare Link spre comentariu
alex20alex Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 La 100 Euro 400W . Mai bine mergi pe "BLUE TECH DYS-115C" (dar ai iesi mult mai ieftin daca le-ai face) ! Link spre comentariu
tranzistor Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 mda,400 de w,dar un spl de 97+ ca sunt slabute ca firma(cel putin asa am auzit)Asa,pe la 8 mil bucata iti faci ceva destul de frumos,si,la fel sum zicea si colegu' proiecte sunt destule iar daca ai si ceva indemanare poti obtine performante notabile. ca idee,un AM18-elf(care e vreo 560 ron) in BR faci treaba mai buna decat cu omnitornic,iar daca ai indemanare si radbare te poti arunca la proiecte gen horn sau planar,care sunt doar ceva mai dificile in executie,insa nu cu mult mai scumpe(dar superioare in ceea ce priveste performantele),iar de inca 240 ron faci incinta si o si mochetezi+mufe si manere,si garantat se va auzii mai bine ca omnitronic(in primul rand castigi pe faptul ca AM-ul e de 18 iar difurile care echipeaza omnitronicul sunt de 15). Link spre comentariu
alex20alex Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 AM18-elf intr-o incinta corespunzatoare suna peste 2 x Omnitronic bx 1550 ( dupa parerea mea) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum