Vizitator coty100 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 salutaream acest pickup Tehnoton PD2201 HF si cred ca nu mai merge.. modelul e unul automat si stiu ca trebuia sa faci 2-3 pasi (reglari) ca sa mearga automat. daca stie cineva si ma poate ajuta sa imi lase un raspuns pe forum..merci anticipatDaca este cineva din Iasi care se pricepe la pickup-uri si ma poate ajuta sa imi lase un mesaj. Link spre comentariu
Vizitator coty100 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Am gasit manualul pickup-ului in care se regaseste si schema tehnica.. acum am nevoie de un electronist bun si serios care sa ma ajute sa il repar.. problema lui este ca platanul nu se invarte, cred ca e motorul de vina insa asta este doar parerea mea... este cineva din iasi care ma poate ajuta sau care imi poate recomanda pe cineva??Astept un raspuns. Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Posteaza schema. Link spre comentariu
nemotoujours Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 salutaream acest pickup Tehnoton PD2201 HF si cred ca nu mai merge.. modelul e unul automat si stiu ca trebuia sa faci 2-3 pasi (reglari) ca sa mearga automat. daca stie cineva si ma poate ajuta sa imi lase un raspuns pe forum..merci anticipatDaca este cineva din Iasi care se pricepe la pickup-uri si ma poate ajuta sa imi lase un mesaj. salut! fiind colectionar, de piese romanesti indeosebi,ma intereseaza acest pick-up. nu ai dori sa faci schimb cu un NC 43 tesla? mailul meu: [email protected] Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Buna seara,aveti schema si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/wli06s6scuqe/Picture.jpg.html cu stima Soldan. Link spre comentariu
Vizitator ciudec Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca acest aparat are doza magnetica sau ceramica? Stima! Tehnoton PD2201 HF, desigur ... Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Sa traiti,are doza electromagnetica VM2103 cu stima Soldan. Link spre comentariu
Wheler Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Salut..sper sa nu deranjez cu acest mesaj off topic are cineva din greșeală sau din întîmplare contragreutate pentru pikupul discut in topic tehnoton PD 2201 hf..contra cost evident..multumesc Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Dacă platanul nu se învârte ,probabil este căzută ,sau ruptă, cureaua de transmisie de la motor la platan prin schimbătorul de turație mecanic . Pentru contragreutate am disponibil întreg brațul. Daca motorul este defect am disponibil una piesă Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Ianuarie 26, 2021 Partajează Postat Ianuarie 26, 2021 La 25.10.2010 la 21:21, remus68 a spus: Posteaza schema. Sunt interesat si eu de manualul sau , daca se poate, v-asi ruga . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum