Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalente componente

Postări Recomandate

salut.am nevoie de cateva echivalente pentru repunerea in functiune unui oscilator de sursa a urmatoarelor componente;bd434,bc368,s2000a,1n5822 sau de un catalog echivalente.numai bine si multumesc anticipat pt ajutor :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

10

• dan-a2

2

• FLORIN IORDACHE

2

• misuraelectronic

2

stimati tovarasi...! asa se intimpla cind doar se preia cu copy / paste absolut orice informatie gasita pe ici , pe colo , fara a se cunoaste /verifica si disponibilitatea efectiva a respectivelor piese...! :ciuda: 1-- bd186 nu se mai fabrica de cel putin 15 ani , deci nu se mai gaseste decit extrem de greu...! 2n5193 nu se comercializeaza in europa...!echivalenti gasibili pentru bd434 sint ...bd436 , bd438 , bd440 , bd442...!2-- s2000a nu este echivalent cu bu508a...! un echivalent foarte bun pentru s2000a este bu2508a sau aw...!ps...mai greseste uneori si eca-ul , ca doar nu sint ei dumnezeu tatal sa fie perfecti ... :da

Link spre comentariu

se putea inlocui cu un kit produs de stoica ... ,ptr. tv. philips (parca) poate mai gasi-ti prin magazine !!!

Am gasit acest integrat prin comanda la un magazin din Calarasi la un pret foarte mare (70 ron). Acest sasiu aredeja investitii de multe componente inlocuite pana in momentul de fata si la nca o investitie atat de mare.Integratul inca nu este ars definitiv dar a ramas cu sechele.Ex:Dunga neagra in partea de jos de 3cm si dungi de nesincronizare cum ar fi UG2 marit. Va reamintesc ca rezistenta care vine pe alimentarea integratului, la iesirea din traf, am gasit-o arsa.Am inlocuit toti condensatorii din modulul baleaj-vertical, am verificat diode, rezistente din modul, tensiunile sunt OK iar integratul nu se incalzeste deloc. Este un integrat foarte ciudat.
Link spre comentariu

Salut, am si eu nevoie de echivalentele urmatoarelor piese: integrat STV 8172 si dioda 1N5817. Va multumesc anticipat!

Salut, STV 8172 este cumva echivalent cu TDA 8172? Astept si eu un raspuns pentru echivalentul lui STV 8172. Multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări