Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV JVC-AV29BF10ENS-telecomanda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• suciuclaudiu

2

• FLORIN IORDACHE

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

si merge telecomanda originala 3040 sau P2500 si COM1204.

... :ras: :nebun: :ciuda: ca de obicei , habar nu aveti despre ce vorbiti in domeniul telecomenzilor ...! chiar nu v-ati saturat sa va tot faceti de ris pe-aici...?!?! evident , nici macar una dintre cele trei de mai sus nu merge pe acest model de jvc...!telecomenzi care merg perfect pe acest televizor sint urmatoarele...1-- rm-c85 originala 2-- com3953 com3-- ir167 gbs4-- p1841 pilot
Link spre comentariu

Mai CEAUSESCULE :ras: dl TONI are dreptate :da vad ca din ce in ce esti mai obraznic :nebun: ai mancat telecomenzi :nebunrau:

vedeti ca va hazardati..."misuraelectronic" are dreptate; acest tv, desi este cu sasiu 11AK33, are procesor softat JVC, nu Vestel, deci nu va merge cu telecomenzi de VestelDoar daca se schimba procesorul cu unul cu soft Vestel, atunci vor functiona telec. gen 2040, 3040,...Daca "suciuclaudiu" ne spune tot ceea ce scrie pe procesor, vom stii exact ce soft are...Ca o regula generala: JVC nu vor merge cu telec. Vestel !!!Hai sa ne ajutam intre noi, nu sa ne jignim inutil...
Link spre comentariu

D-l MISURA, cu tot respectul ,si am vrut sa v-o spun de mult , avatarul cu Ceausescu nu este bun nici macar de gluma ,pentru ca au fost vremuri de trista amintire... La revolutie sau ceea ce-o fi fost in decembrie 89 mi-au murit multi OAMENI dragi care merita respect... Dar ma rog este optiunea d-voastra sa alegeti ceea ce va place. Cat despre ceea ce credeti despre rostul forumului , ma abtin.Respecte, de la Cluj-Napoca un " tovaras si pretin" al celor care au fost Lucian Matis si Calin Nemes. Imi cer scuze colegilor de pe forum ca am deschis subiectul acesta. Promit ca nu se va mai repeta.

Link spre comentariu

@ domnul handy...!inteligenta dvs sclipitoare , care este eclipsata doar de cea a unui dop de pluta , v-a determinat sa faceti doar doua lucruri marete in viata aceasta...!1-- sa va alegeti un nick absolut sugestiv pentru acest forum...!2-- sa deschideti gura si sa trimbitati prin intermediul tastaturii balariile de mai sus...!restul e tacere... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări