Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hyundai HSS-3169NA de la Digi

Vizitator last1devil

Postări Recomandate

Vizitator last1devil

Salut! Sunt nou pe forum!Am si eu o problema cu un receiver Hyundai HSS-3169 de la DigiTV. Dintr-o data a ramas fara semnal. In casa am alte 2 receivere DigiTV care merg perfect pe aceeasi antena.Am verificat tensiunea la 'LNB INPUT' si am 18V, deci e bine. Am verificat fiecare iesire de la sursa si am tensiune la toate.Care sa fie problema? Ce trebuie sa verific?Precizez ca semanul este 0%, nu ca mi-au inchis contractul aia de la Digi, etc.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

3

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator last1devil

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i dau reset.La service la Digi nu pot sa-l duc pentru ca sunt in Spania. Si oricum mai am 2 decodoare.Pe asta vroiam sa-l repar pentru niste teste.Daca cineva a avut o problema similara il rog sa posteze aici.Multumesc!

Link spre comentariu

Il trimiti acasa si un neam de-al tau sau un prieten il duce la caserie si ti-l schimba.Important e sa aiba o fotocopie dupa contract cu el.De reparat cam greu.Daca are tensiune pe LNB input s-ar putea sa fie dus tunerul.

Link spre comentariu

Si mie mi s-a bulit decodorul (a crapat sursa sau procesorul, nu mai stiu). Si eu am deschis cutia (nu avea nici un fel de sigiliu; bine, am folosit surubelnita potrivita si nu am zgariat, indoit sau ars nimic). M-am dus la RDS sa cumpar alt decodor, dar aia mi l-au cerut pe cel vechi si mi-au dat altul (depus de un fost abonat), dar GRATIS. Dat telefon si comunicat seriile aparat si cartela pentru "sincronizare". Functioneaza si in prezent.Spor!

Link spre comentariu
Vizitator radu_cracu

Si mie mi-au schimbat decodorul, dar la mine se mai vedea cu "purici". I-am intrebat ce poate sa aiba si au bolborosit ceva de ceva sursa. Incearca totusi sa il schimbi. Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări