Vizitator last1devil Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Salut! Sunt nou pe forum!Am si eu o problema cu un receiver Hyundai HSS-3169 de la DigiTV. Dintr-o data a ramas fara semnal. In casa am alte 2 receivere DigiTV care merg perfect pe aceeasi antena.Am verificat tensiunea la 'LNB INPUT' si am 18V, deci e bine. Am verificat fiecare iesire de la sursa si am tensiune la toate.Care sa fie problema? Ce trebuie sa verific?Precizez ca semanul este 0%, nu ca mi-au inchis contractul aia de la Digi, etc.Multumesc! Link spre comentariu
gymy Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Intra in menu si dai un reset.La instalare se chiama parca "revenire la setarile fabricantului".Daca nu merge du-l la service. Link spre comentariu
Vizitator last1devil Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i dau reset.La service la Digi nu pot sa-l duc pentru ca sunt in Spania. Si oricum mai am 2 decodoare.Pe asta vroiam sa-l repar pentru niste teste.Daca cineva a avut o problema similara il rog sa posteze aici.Multumesc! Link spre comentariu
gymy Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Il trimiti acasa si un neam de-al tau sau un prieten il duce la caserie si ti-l schimba.Important e sa aiba o fotocopie dupa contract cu el.De reparat cam greu.Daca are tensiune pe LNB input s-ar putea sa fie dus tunerul. Link spre comentariu
Vizitator last1devil Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Credeti ca-l mai primesc aia de la casierie daca are sigiliu-ul rupt? Multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
gymy Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Il primesc 100%.Atit timp cit ai contractul activ. Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Si mie mi s-a bulit decodorul (a crapat sursa sau procesorul, nu mai stiu). Si eu am deschis cutia (nu avea nici un fel de sigiliu; bine, am folosit surubelnita potrivita si nu am zgariat, indoit sau ars nimic). M-am dus la RDS sa cumpar alt decodor, dar aia mi l-au cerut pe cel vechi si mi-au dat altul (depus de un fost abonat), dar GRATIS. Dat telefon si comunicat seriile aparat si cartela pentru "sincronizare". Functioneaza si in prezent.Spor! Link spre comentariu
Vizitator radu_cracu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Si mie mi-au schimbat decodorul, dar la mine se mai vedea cu "purici". I-am intrebat ce poate sa aiba si au bolborosit ceva de ceva sursa. Incearca totusi sa il schimbi. Bafta Link spre comentariu
Vizitator last1devil Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Ok. O sa-l trimit in Romania ca sa se duca cineva cu el la RDS.Multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum