boederyakumo Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Atelierul meu cu profile multiple, mecanica, tamplarie, electronica, si diverse activitati. O sa vedeti: un mic strung, masina de gaurit, mini circular, masina de slefuit, freza home made, routher cnc modest,strung pentru lemn cnc home made, scule, minuni si spatiu mic.Cam asta e.Am realizat multe lucruri in el. Link spre comentariu
PL500 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Foarte practic atelierul ! Cel mai mult m-a atras freza pt. metale, as dori mai multe detalii,eventual foto cu ea (prindere scula, cutie viteze, modul de realizare a cursei vericale etc).Am si eu o masa cu deplasare in cruce (G-5757) la care vreau sa-i construiesc restul pt. a deveni o freza (ma gandeam la o masina de gaurit cu coloana montata deasupra dar nu cred ca vafi un ansamblu destul de rigid). Link spre comentariu
ghostbuster Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Nice work, si pe mine mar interesa mai multe detalii despre freza, eu mam gandit smai iau un proxxon mf70, dar e 300 euro, si pana la urma o sa cumpar decat masa cu ghid de la proxxon ala ce este 100 euro, ca freza m-am gandit sa folosesc un router bosh, si sistemul de glisajproxxon si ghidele lineare de la un aparat de taiat faianta pentru a ridica/cobora routerul, o sa fie ceva micut pentru chesti mai mici, dar daca il fac cnc atunci nu o sa fie problema cu "prea multa munca" Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Atelierul meu cu profile multiple, mecanica, tamplarie, electronica, si diverse activitati...Excelenta concentrarea de spatii de depozitare pentru coltul de electronica. Totul la o intindere de mana ...O sa vedeti: un mic strung...Strungul de banc, este produs de SARO Targoviste? Intra pe topicul "Strung" si da niste date tehnice. ...Cam asta e.Am realizat multe lucruri in el.Felicitari PS: 1 - Aici, gasesti o metoda de a micsora putin pozele (cam un screen) si de a le posta direct in forum, fara arhivari multiple, etc, etc - poate te intereseaza. 2 - Cat spatiu, ti-a trebuit pentru a amplasa totul. O incapere? Doua? Formatul XxY? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum