Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu Mosfet 2SD718 2SB688

Cosmyn

Postări Recomandate

care imi da si mie o schema sa fac un amplif cu aceste Finalevreau sa zic ca finalele si prefinali leam scos dintro statie de masina. Deci as vrea sa fac acelasi tip de amplifTin sa zic ca astea scot super de tare rag rau de tot daca vreti pun si poze cum arata amplifu si de unde am scos pieseledeci vreau sa ma ajutatzi cu o schema si o vedere spre cablajpoza pusa de mine arata etajul care functioneaza eu am scos celelalte etaje mentionez ca acel etaj mere super si as dori sa fac si eu unul identic mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cosmyn

7

• remus68

6

• zal

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

:rade: Ca să nu te ie la mişto băieţii, ai fi putut să cauţi întîi cu Goagăl ceva date despre acei trz şi ai fi aflat că nu sînt moşi-feţi frumoşi ci trz bipolari chiori. Scheme găseşti mai sus, scrie mare ''Scheme Amplificatoare''. Alegi orice schemă cu alimentare de maxim +/-40V şi sarcină de 8 Ohmi la vreo 50W (asta ptr o singură pereche de trz pe canal, dacă ai mai mulţi, poţi să creşti tensiunea de alimentare, aşa va creşte şi puterea).
Link spre comentariu
:limb: Are si mosfet , dar e vorba de finalii din sursa in comutatie , tipica pentru amplificatoare auto....Mosfeturile in audio sunt de mare KKT , nu sunt folosite decat in gunoaie , in scule fara pretentii , si cu mare greutate poti scoate ceva decent din ele....cu mici exceptii gen BUZ , 2SJ / 2SK .....care sunt scumpe cu draci !Vezi ca la sectiunea Scheme de Amplificatoare la pagina 13 este o schema simpla SCH200 , incearca sa o intelegi , apoi spor la treaba !
Link spre comentariu

scuze ca sunt prea acid dar nu pot sa nu iti spun sa scapi de limbajul manelistic si messengerist.. exista diacritice daca vrei sa scrii in limba romana , daca nu mai bine scrie normal ca lumea de pe aici te cam intelege, nu degeaba au ceva in cap si s-au apucat de electronica , pe care o si cunosc din cate se poate vedea.. ce vreau sa spun , invata sa scrii , invata bazele electricitatii , documenteaza-te , gandeste de doua ori inainte de a spune ceva.. si repet si eu sfatul celorlalti colegi: incepe cu ceva mai usor , o schema pe bipolari in clasa A la vreo 30W/8ohmi ar fi ceva fte bun de rontatit ptr inceput , parerea mea , strict personala..

Link spre comentariu

se alimenteaza la +-70 V si scoate 100w in 8 ohmi

Daca se alimenteaza cu +/-70V nu poate sa scoata numai 100W/8 ohmi si daca scoate 100W/8 ohmi este supraalimentata cu +/-70V. Deci...In legatura cu schema - daca nu ti-ar fi atit de lene, ai cauta singur aici viewtopic.php?f=5&t=20181 ... chiar aia din poza nu o vei gasi, dar mai sint atitea...
Link spre comentariu

doamne nu mai intelesamplificatoare am facut cu droaia numai ca amplifuri cu 2n3055acum vreau sami zica cineva daca are o schema cu fix acel amplif din poza care am pusaia e o statie de masina mia aduso un prieten so reparsi iam zis ca ii las doar un canal pt subufer si restu leam scost adica 3 canale statia avand 4X100Watzi asa si vreau sa imi fac si eu un amplif cu aceleasi piesesi vreau sami puna cineva o schema aicicer asa de mult

Link spre comentariu

asa deci finalii sunt B688 si D718prefinalii sunt B631K si D600mai are si tranzistori din aia micuti c319b ; a1266 ; a1023 ; C1027restu condensatori si rezistorivreau o schema care sa contina toate smecheriile astea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări