Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator,mixer

Vizitator Danutz_102890

Postări Recomandate

Vizitator Danutz_102890

Salut,am si eu nevoie de un sfat!Am 2 boxe yamaha ax15 si un mixer Bhringer PMP5000 cand l-am cumparat din magazin mi s-o spus ca are suficienta putere cat sa duca boxele insa nu-i asa,numai se chinuie sa amplifice boxele mai ales ca eu am nevoie de putere mare ca sa se auda tare!As vrea sa stiu daca as putea sa leg la mixer un amplificator in asa fel incat sa pot folosi si puterea mixerului impreuna cu puterea amplificatorului si sa amplific asa boxele!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

:aplauze Pai pe noi trebuia sa ne intrebi inainte sa arunci cu banii in stanga si dreapta . Acum , nu mai conteaza , te-ai ars singur cu gunoaiele alea..... Pacat !Mai citeste o data regulamentul forumului , si in conformitate cu acesta , roaga un moderator sa mute subiectul tau la rubrica de profil !
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator razvan drugescu

sal am si eu un mixer yamaha mg12/4 si mi sa stricat sursa de alimentare...cand il bag in priza sare siguranta,intra in scurt...ma poate ajuta cnv cu o schema..sau cv?pls lasati un mesaj privat..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări