Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cel mai simplu filtru bass

th3-razor

Postări Recomandate

Salut am un difuzor de 10 w si as dori sa il conectez la o statie de 10w.Problema este ca am nevoie de un filtru bass.Am auzit ca se poate cu ceva bobina legata :nas: sau cu condensatori.Acuma am auzit ca trebuiesc legati - cu - si pusi pe bornele difuzorului.Problema e ca nu stiu ce condensatori ar fi cei mai buni.Cati microfarazi ?pls help me nu imi trebuie discoteca in casa dar am nevoie de putin bass

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• th3-razor

2

• chorchy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

vrei sa se auda doar bas?ca un mic subwofer?sau vrei sa mai aibe si medii?ia niste sarma de curpru de 0.8-1mm diametru si fa o bobina de vreo 100 150 de spire,bobinata pe ceva de fier(tole I de transformator,chiar si un surub)inseriaza cu difuzorul o bobina.asta asa ca solutie very low budget si usor de facut

Link spre comentariu

deci daca fac asa ar avea ceva efect nu ? Ma interesa de la medii in jos adica mai mult bass.Difuzorul este mai mult de bass adica este dintrun sistem 5.1 care sa ars.ms mult ma duc sa bobinez.Am reusit ceva.Multumesc mult.Am bobinat un surub de 13 cu 130 spire de sarma de tub catodic tv.(doar asta o aveam ) se simte un pic diferenta nu foarte mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări