ady_marinescu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Am descoperit ca daca las Orcadul sa faca ce pad-uri vrea el (ca marime) sunt prea mici. Am incercat sa la modific de la Padstacks (pe bottom) si sa le maresc. Dar la print tot asa le lasa (mici). Gresesc undeva? Link spre comentariu
Vizitator electronistul Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Salut.Teoretic nu gresesti insa ceva tot nu faci bine. Incearca sa selectezi padul pe care vrei sa-l modifici (Shift+maus click) si apoi dute in "Padstacks". Padul va aparea selectat in lista. Modifica toate liniile care sunt selectate comform dorintei tale. Eu asa fac si functioneaza. Succes ! Am descoperit ca daca las Orcadul sa faca ce pad-uri vrea el (ca marime) sunt prea mici. Am incercat sa la modific de la Padstacks (pe bottom) si sa le maresc. Dar la print tot asa le lasa (mici). Gresesc undeva? Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Am reusit dupa ce am trecut din inch in mm. Si am selectat toate padstacks-urile si le-am modificat marimea. Acu e ok, pot sa dau gaura fara sa rup tot pad-ul cu burghiul. Faceam eu ceva si cand eram in inch, dar nu prea intelegeam ordinul de marime.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum