SirRoger Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Va salut dragi colegi forumisti din aceasta sectiune!Am si eu o intrebare: se poate crea un CD bootabil cu win XP SP3 cu drivere incluse in asa fel incat daca e nevoie de reinstalarea SO sa nu mai fiu nevoit sa instalez apoi toate driverele device-uri-lor din PC si sa refac satarile.Mentionez ca am ca si sistem de operare de baza cu licenta win XP SP2.Se pierde destul de mult timp: dupa reinstalarea sistemului trebuie reinstalate driverele, luate update-urile...etc....Daca s-ar putea face un CD personalizat care sa cuprinda toate astea ( inclusiv update-urile) ar fi minunat.Va multumesc mult. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 La ora asta imi vine in cap decat Norton Ghost.Asta face o imagine a unei partitii ; imaginea se salveaza pe un CD ; se booteaza de pe CD si se instaleaza imaginea.Ar trebui incercat un format la partitia Windowsului, instalarea driverelor si a unor aplicatii, iar apoi facuta o imaginecu Ghost. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Se pot insera drivere, setari, programe in cd-ul de xp, cu nlite. http://www.nliteos.com/ Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Tnx! Incerc cu nLite. Link spre comentariu
gcom61 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Eu,dupa ce instalez pe curat toate programele trebuitoare,fac o imagine cu Acronis si o salvez pe o alta partitie(are ~3-5G).Cand se intepeneste xp-ul bag Cd-ul cu Acronis si instalez acea imagine pe curat din nou;de aceasta data dureaza cca 10-15 minute ,totul.Mai exista posibilitatea ca dupa instalare curata sa ingheti partitia respectiva,si dupa fiecare restart este exact ca la inghetarea initiala-dezavantajul este update-ul la antivirus si eventualele programe instalate cu partitia inghetata se pierd la restart.Si pt. acest lucru exista posibilitatea de dezghetare si reinghetare.Cautati Deepfreeze varianta free.CITITI CU ATENTIE CUM SE DEZGHEATA.sau pe net. Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Am reusit cu nLite.Da, chestia cu partitia e super faina!Merge si cu Ghost, cum zicea YO9hnf Radu mai sus sau cu Acronis.Cu nLite am unit win xp SP2, SP3, IE8 + toate update-urile si hotfix-urile aparute dupa SP2.Va multumesc tuturor! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 la nLite poti selecta ce sa iti instaleze sau baga el tot ce ai pus realizarea cd-ului ?eram interesat de realizarea unui CD gen LastXP bla bla. acum folosesc Acronis dar copiaza la gramada tot ce am avut pe respectiva partitie. Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 la nLite poti selecta ce sa iti instaleze sau baga el tot ce ai pus realizarea cd-ului ?eram interesat de realizarea unui CD gen LastXP bla bla. acum folosesc Acronis dar copiaza la gramada tot ce am avut pe respectiva partitie.Da, posti selecta.Ceva gen Last XP am facut eu acum. Am avut win XP SP2 cu licenta si l-am combinat cu toate update-urile aparute pana azi.Unele update-uri sau hotfix-uri nu le-am pus ca nu ma interesau. Deci se poate selecta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum