Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventilator interior combina frigorifica Ariston

madkat

Postări Recomandate

Se da una bucata combina frigorifica cu un compresor Ariston - modelul cu congelator cu 3 rafturi josDupa vreo 6 ani de folosire, weekendul asta a inceput sa "caraie" ventilatorul de interior - cel care baga aerul rece de la congelator in frigider. Oprit combina, desfacut panoul cu prizele de aer si ventilatorul. Este un model cu lagare, nu cu rulmenti - deci mare lucru nu am obtinut prin ungere - doar a tacut pe moment; sunt sigur insa ca nu va tine.Lagarele probabil ca sunt uzate.Intrebarea mea este - de unde se poate procura asa ceva? Din ce am mai gugalit este un model destul de comun - multe marci au acelas tip de motor.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

5

• bassbox

2

• doru3160

2

Top autori în acest subiect

multumesc de oferta :(sa vad ce fac cu asta - deocamdata tace, a intrat uleiul bine in lagare, si e silentios - o sa profit de asta sa caut sa vad ce si cum - o sa sun si la reprezentanta sa vad cu cat au piesa, oricum.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări