madkat Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Se da una bucata combina frigorifica cu un compresor Ariston - modelul cu congelator cu 3 rafturi josDupa vreo 6 ani de folosire, weekendul asta a inceput sa "caraie" ventilatorul de interior - cel care baga aerul rece de la congelator in frigider. Oprit combina, desfacut panoul cu prizele de aer si ventilatorul. Este un model cu lagare, nu cu rulmenti - deci mare lucru nu am obtinut prin ungere - doar a tacut pe moment; sunt sigur insa ca nu va tine.Lagarele probabil ca sunt uzate.Intrebarea mea este - de unde se poate procura asa ceva? Din ce am mai gugalit este un model destul de comun - multe marci au acelas tip de motor.multumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Bronz grafitat+un strungar+o atentie=bucse/lagare noi Link spre comentariu
madkat Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Nu stiu daca am asa ceva la indemana :( in plus - unul din lagare - e f ciudat - are fata exterioara sferica - montat la randul lui intr-o camasa - nu e doar un cilindrut normal... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 E bucsa sferica,pt autocentrare,cu putina rabdare se poate reconditiona,mai greu e cu strungarii...sunt o specie pe cale de disparitie Link spre comentariu
bassbox Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Seamana cu asta?http://it.tinypic.com/r/e5fr77/6 Este dintr-o vitrina frigorifica. Link spre comentariu
madkat Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 nu - e ceva in genul asta: http://shop.ukwhitegoods.co.uk/Refriger ... Motor.html si cu 2 fire. Link spre comentariu
bassbox Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Pacat,al tau era moca daca se potrivea. ....si este nefolosit...si aste e cu doua fire(normal,nu e trifazat) Link spre comentariu
madkat Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 multumesc de oferta :(sa vad ce fac cu asta - deocamdata tace, a intrat uleiul bine in lagare, si e silentios - o sa profit de asta sa caut sa vad ce si cum - o sa sun si la reprezentanta sa vad cu cat au piesa, oricum. Link spre comentariu
madkat Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Inca merge - nu ma asteptam sa nu trebuiasca sa il gresez iar .... deocamdata il las asa, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum